Bir söz daha söyleme, çünkü inanırımbu ay Calcim birinci olacak az okuyun tamam mı
aylık 5000 sayfayı zorluyorMasaAllah cok okuyan bir bacimiz galibaama ben kendim gibilere yoneliyim yoksa hüzne gark olacağım
Benim bildirimler gelmiyor o yüzden unutuyorum hep aslında buaralar da güzel yürüyorum. En az 7000 8000 oluyor.seni kaçak yürüyüşü bıraktın mı? Bu arada nisa nick mi isim mi
ne iş yapıyorsun canımBeni direkt eleyin zaten ise baslayinca gunde 40 sf ya hamdolsun diyorum
Benim yillik hedefim o rakamaylık 5000 sayfayı zorluyor
kızınla adaşımBenim bildirimler gelmiyor o yüzden unutuyorum hep aslında buaralar da güzel yürüyorum. En az 7000 8000 oluyor.
Nisa kızımın ismi canım ümmahan benim ismim
Canim kamuda mimarim. Kendimi tanitmadan direkt daldim ben bunlari okuyorum diyene iş yapıyorsun canım
Selam Nisa tanıştığımıza memnun oldumkızınla adaşımetiket yapayım seni o zaman
biraz meraklı olduğum doğrudurC Capanin Gururu Teyom bundan sonra yeni katılanların hakkında bilgi sorma işi sende
ben de memnun oldum efenimSelam Nisa tanıştığımıza memnun oldum
Bu konuda ciddiyimbiraz meraklı olduğum doğrudurseve seve
Benim adım daaaaaaa H ile başlıyorben de memnun oldum efenimçok da deşifre etme ya
Ben de bu gece adanaya gelmek için hareket edeceğim canım. Bebek tedavisi için. Çok memnun oldumCanim kamuda mimarim. Kendimi tanitmadan direkt daldim ben bunlari okuyorum diye
İsmim Almıla 3 aydir Adana da yasiyorum tayin icin baya uğraştım yillarca ailem mersinde yillardir o sehir bu sehir calisiyorum sonunda yaklastim elhamdülillah
33 yasindayim az kaldi 34 e okuyan arkadaslara basarilar
Siz neler yapiyorsunuz
hemen tahmin ederim çok fazla ipucu verdin Hatice ile başlayayımBenim adım daaaaaaa H ile başlıyor
Allah saglicakla hayirlisini versin canim dua edelim inşallahBen de bu gece adanaya gelmek için hareket edeceğim canım. Bebek tedavisi için. Çok memnun oldum
İnce Memed'i okuduktan sonra geç kaldığın için üzülebilirsin. O kadar iyi bir kitap. Ben dört kitabı da okdum
ooo çok vakit kaybetmeden başlayayım ben deİlk kitap çok keyifli ve hızlı ilerledi. 2. Kitaba tam adapte olamadım daha 45 sayfa okudum. Bitirince yazarım onu. Kızlar biliyor ben Yaşar Kemal okumaya çok korkuyordum şimdi müptelasıyım
İyi olur canım hep aklıma geliyordu ama tam resim atacağımız zaman unutuyordumkızınla adaşımetiket yapayım seni o zaman
Teo güzel haberlerle dön inşallahBen de bu gece adanaya gelmek için hareket edeceğim canım. Bebek tedavisi için. Çok memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?