Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seni kaçak yürüyüşü bıraktın mı? Bu arada nisa nick mi isim mi
Benim bildirimler gelmiyor o yüzden unutuyorum hep aslında buaralar da güzel yürüyorum. En az 7000 8000 oluyor.
Nisa kızımın ismi canım ümmahan benim ismim

ne iş yapıyorsun canım
Canim kamuda mimarim. Kendimi tanitmadan direkt daldim ben bunlari okuyorum diye
İsmim Almıla 3 aydir Adana da yasiyorum tayin icin baya uğraştım yillarca ailem mersinde yillardir o sehir bu sehir calisiyorum sonunda yaklastim elhamdülillah
33 yasindayim az kaldi 34 e okuyan arkadaslara basarilar
Siz neler yapiyorsunuz

Ben de bu gece adanaya gelmek için hareket edeceğim canım. Bebek tedavisi için. Çok memnun oldum

Ben de bu gece adanaya gelmek için hareket edeceğim canım. Bebek tedavisi için. Çok memnun oldum
Allah saglicakla hayirlisini versin canim dua edelim inşallah ben de cok memnun oldum musaitlik olursa kahveye beklerim cumartesi dönüyorum

İnce Memed'i okuduktan sonra geç kaldığın için üzülebilirsin. O kadar iyi bir kitap. Ben dört kitabı da okdum

İlk kitap çok keyifli ve hızlı ilerledi. 2. Kitaba tam adapte olamadım daha 45 sayfa okudum. Bitirince yazarım onu. Kızlar biliyor ben Yaşar Kemal okumaya çok korkuyordum şimdi müptelasıyım
ooo çok vakit kaybetmeden başlayayım ben de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…