Sagol canim benimBende 15 sayfa okudum duruyor öylebi ağırlık var üzerimde. Halbuki çok okumak isteğim var ama bir türlü hareketlenemedim.
Ooo ne güzel canım. Hayırlı yolculuklar
Makrome de yaptım kağıt iple de yapıyorum :)Makrome mibu sene acayip moda
Çok güzel bir kitap ,sevilesiİnce Memed 2 okuyorum. Yani inşallah okucambaşladım azıcık
Ellerine sağlıkMakrome de yaptım kağıt iple de yapıyorum :)
Unutkanligimin en sevdigim yani kitaplarimi tekrar tekrar okuyabilmekAmin maalouf dogunun limanlari bitti. Ben bu yazarin lise 3 de semerkant kitabini okuyup cok begenmistim ama suan bsy hatirlamiyorumtekrar okuycam onu da insallah.dogunun limanlari kitabini da cok begendim.kalemi cok guzel yazarin.bu kitapta bir osmanlı torunu olan İsyan in, osmanli imparatorluğu beyrut ve fransa arasinda gecen hayat hikayesini okuyoruz.ama ne hikaye.savaslar,direnisler,sevgiler,ayriliklar... yazarin kalemine saglik diyorum
Bu kitabin yerini bos birakmiyorum ve jean paul sartre nin bulanti kitabina basliyorum
İyi aksamlar arkadaslar varmak uzereyim ablamlara gidince vaktim olmaz diye paylasayim dedim 132 sayfa okudum On kucuk zenci yi
Bir caps var onu paylassam ceza yerim ama isin icinde bir is olabilir benzeri bisey diyen dayi var o moddayim
Size de selam olsun. Hoş geldinizHakikaten güzel bir topik,emeği geçenlere selam olsun
Soyadım da orijinal
Yüksek yerlerde tanıdıklarım da var mesela
Brezilyalı mısın bağyaann?2 adım ve 2 soyadım var, üstelik hiç evlenmedim. kimse benden orijinal olamaz ahahaha
Brezilyalı mısın bağyaann?
Ali Rıza Sergen Yalçın gibi mıbizimkilerin memlektte lakap + baba adı soyadı olarak verilmiş soyadı kanunu çıkınca
haha
Masallah masallah tü tü tüİyi akşamlar hanımlarBugün Franz Kafka- Şato kitabını 83 sayfa okuyarak bitirdim. Kitap toplam 352 sayfa idi.
Sonra Albert Camus - Yabancı kitabına başladım. Kitabı bitirdim.Kitap toplam 110 sayfa idi. Herkese iyi okumalar
Ali Rıza Sergen Yalçın gibi mı
Bu Sergen'in orjinal adımetin ali feyyaz sergen gibi daha çok ahahaha
*şampiyon beşiktaş ! hdhkshflsdfhl
Bu Sergen'in orjinal adı
Ya onlar da Sergen'in ne işi var. Adam dört büyüklerin hepsinde oynadıben beşiktaşlılığıma vurgu maksatlı didim :) 4 favori ismim ihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?