Daha arkasından iş çeviriyorlar oradayım. Nişan yemeğinde bıraktım.Evet beni de aldı, Villefort ile tanıştın mı ? Başlangıçta Dantes'ten Villefort'a geçiş kısmında bir kopukluk oldu bende sanki geçiş kısmı çok iyi değildi, yani böyle dan dan olmuş gibi geldi bir afalladım ama neyse ki toparladı hemen.
Tabi ben odaklanamamış da olabilirim, K Kitapkontesi daha kıdemli aydınlatır şimdi beni.
Günaydın herkeseSanta Harabeleri, Karaca Mağarası, Kürtün Örümcek Ormanı, Tomara Şelalesi, İmera Manastırı, Zigana Dağı
Eki Görüntüle 2867701 Eki Görüntüle 2867702 Eki Görüntüle 2867703 Eki Görüntüle 2867704 Eki Görüntüle 2867705 Eki Görüntüle 2867706
Gümüşhane'den Günaydınlar Herkese
@JES
@Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@Elif2780
@leblebici
Namaria
yesilimtrak
bnnu
Santa Harabeleri, Karaca Mağarası, Kürtün Örümcek Ormanı, Tomara Şelalesi, İmera Manastırı, Zigana Dağı
Eki Görüntüle 2867701 Eki Görüntüle 2867702 Eki Görüntüle 2867703 Eki Görüntüle 2867704 Eki Görüntüle 2867705 Eki Görüntüle 2867706
@JES
@Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@Elif2780
@leblebici
Namaria
yesilimtrak
bnnu
H M Hoş geldin
Hoşbuldum kızlar
GunaaaaydinSanta Harabeleri, Karaca Mağarası, Kürtün Örümcek Ormanı, Tomara Şelalesi, İmera Manastırı, Zigana Dağı
@JES
@Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@Elif2780
@leblebici
Namaria
yesilimtrak
bnnu
bana bu kadar küçüğü gazete okumak gibi gelir ama kitabım bitti siparişlerde henüz gelemeyince markette denk gelip attım sepeteGirer tabi ki. Kitapların incelik ve kalınlığı tamamen kişinin tercihi Bence okumayı devam ettirken ve okuma alışkanlığı kazanmak için çok iyi tercih.
Tam kırılma noktası, anlatayım mıDaha arkasından iş çeviriyorlar oradayım. Nişan yemeğinde bıraktım.
Hoşbuldum limoncum ,
Yazarın en güzel kitaplarından biri..tess gerritsen TÜYAP kitap fuarına gelmişti.çok tatlı bir hanımGünaydın tatlım
Ben Tess in ikiz bedenler kitabına başladım
Cok gecmis olsun canim Rabbim acil sifalar versinAnnemi endoskopiye aldılar. Duanıza talibim. Kızım da hastalandı. Serum vs. Salgın varmış tifo. Aman dikkat edin. Sonuç bekliyoruz şimdi.
Tahmin ettiğim için bıraktım. Biraz uykum geldi dedim sakin kafayla okuyayım.Tam kırılma noktası, anlatayım mı
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim kolaylık versinAnnemi endoskopiye aldılar. Duanıza talibim. Kızım da hastalandı. Serum vs. Salgın varmış tifo. Aman dikkat edin. Sonuç bekliyoruz şimdi.
Katili tahmin edebildin mi peki? Ben ne zaman katil bu desem o olmadığı çıkıyor ortayaOn küçük zenci bitti
Mini bir yorum da ekliyim spoiler vermeden.
Agatha Christie nin okuduğum ilk kitabiydi karakterleri tanirken ilgi uyandirdi ama asil olaylar basladiktan sonra heyecanla ne senaryolar kurdumhele sonlara dogru heyecan doruktaydi cok cok akici diger kitaplarini da aralara serpistirecegim inşallah
Benim anladigim kadariyla ilk kitapta karakterleri tanitiyor fazlaca karakter var cunku.bu karakterler olaylarin neresinde rol olacak onu daha iyi anlayabilmek icin karakterleri cok guzel betimliyor. o yuzden dan dan hissetmis olabilirsinEvet beni de aldı, Villefort ile tanıştın mı ? Başlangıçta Dantes'ten Villefort'a geçiş kısmında bir kopukluk oldu bende sanki geçiş kısmı çok iyi değildi, yani böyle dan dan olmuş gibi geldi bir afalladım ama neyse ki toparladı hemen.
Tabi ben odaklanamamış da olabilirim, K Kitapkontesi daha kıdemli aydınlatır şimdi beni.
Çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifa versinAnnemi endoskopiye aldılar. Duanıza talibim. Kızım da hastalandı. Serum vs. Salgın varmış tifo. Aman dikkat edin. Sonuç bekliyoruz şimdi.
Çok güzel bir nişan yemeği oluyor onu diyecektimTahmin ettiğim için bıraktım. Biraz uykum geldi dedim sakin kafayla okuyayım.
Hadi anlatsana
Canim katili tahmin edemedim hepsinden ayri ayri suphelendim ama kurgu cok iyiydiKatili tahmin edebildin mi peki? Ben ne zaman katil bu desem o olmadığı çıkıyor ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?