Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha arkasından iş çeviriyorlar oradayım. Nişan yemeğinde bıraktım.

Girer tabi ki. Kitapların incelik ve kalınlığı tamamen kişinin tercihi Bence okumayı devam ettirken ve okuma alışkanlığı kazanmak için çok iyi tercih.
bana bu kadar küçüğü gazete okumak gibi gelir ama kitabım bitti siparişlerde henüz gelemeyince markette denk gelip attım sepete
ozaman canım melankolik yazarım stefan zweig bir yüreğin ölümü ne başlıyorum

On küçük zenci bitti
Mini bir yorum da ekliyim spoiler vermeden.
Agatha Christie nin okuduğum ilk kitabiydi karakterleri tanirken ilgi uyandirdi ama asil olaylar basladiktan sonra heyecanla ne senaryolar kurdum hele sonlara dogru heyecan doruktaydi cok cok akici diger kitaplarini da aralara serpistirecegim inşallah

Katili tahmin edebildin mi peki? Ben ne zaman katil bu desem o olmadığı çıkıyor ortaya

Benim anladigim kadariyla ilk kitapta karakterleri tanitiyor fazlaca karakter var cunku.bu karakterler olaylarin neresinde rol olacak onu daha iyi anlayabilmek icin karakterleri cok guzel betimliyor. o yuzden dan dan hissetmis olabilirsin .dantes dusmani ve dostunu ayirt ediyor planini buna gore kuracak.villefort da bu iki taraftan biridaha fazla bsy solemiyim

Annemi endoskopiye aldılar. Duanıza talibim. Kızım da hastalandı. Serum vs. Salgın varmış tifo. Aman dikkat edin. Sonuç bekliyoruz şimdi.
Çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifa versin
Tahmin ettiğim için bıraktım. Biraz uykum geldi dedim sakin kafayla okuyayım.
Hadi anlatsana
Çok güzel bir nişan yemeği oluyor onu diyecektim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…