- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Canım yeğenim küçükken ondada uyku bozukluğu vardı aile hekimi çocuk nöroloğuna götürebilirsiniz demişti. Aynı şey mi senin bahsettiğinle bilmiyorumMerhaba herkes iyi inşallah hastalara acil şifalar dilerim. Bende monte kristo kontu okumayı hayal ediyordum ama 8 Haziran’da kardeşimin gene uçuşu iptal oldu. Elimde okunacak 4 kitap kaldı. Dolapta okunacak kitaplar bölümü dolu olunca daha istekli okunuyor onu anladım. Kitaplarımın gelmesini bekliyorum.
Bu arada gurupta hemşireler vardı sanırım. Kızımda uyku yada gece terörü var hangi doktorla görüşmek gerek bir bilgi desteği lütfen. Gurubun amacı dışı bir şey ama konuma bakan pek olmadı.
Valla havalardanmidir nedir .d sicaklar bi tatil modu surekli bi yatma istegi .d (ögrenci bahanesi gibi oldu hahah)Yok cağnıımmm biz da sopa yok. tatlı tatlı ikna ediyoruz. Gel bakim şöyle sen neden başlamadın anlat bakalım
O ünlü ben miyim doğru söyle
Gidiyim de şahinimi Memedimi okuyum
Çok teşekkür ederim. Annemin sonucu temiz çıktı şükür. Kızım da bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş. İlaçları aldık daha iyi olur inşallah
Kaç yaşındaMerhaba herkes iyi inşallah hastalara acil şifalar dilerim. Bende monte kristo kontu okumayı hayal ediyordum ama 8 Haziran’da kardeşimin gene uçuşu iptal oldu. Elimde okunacak 4 kitap kaldı. Dolapta okunacak kitaplar bölümü dolu olunca daha istekli okunuyor onu anladım. Kitaplarımın gelmesini bekliyorum.
Bu arada gurupta hemşireler vardı sanırım. Kızımda uyku yada gece terörü var hangi doktorla görüşmek gerek bir bilgi desteği lütfen. Gurubun amacı dışı bir şey ama konuma bakan pek olmadı.
Kaç yaşında çocuğunuzMerhaba herkes iyi inşallah hastalara acil şifalar dilerim. Bende monte kristo kontu okumayı hayal ediyordum ama 8 Haziran’da kardeşimin gene uçuşu iptal oldu. Elimde okunacak 4 kitap kaldı. Dolapta okunacak kitaplar bölümü dolu olunca daha istekli okunuyor onu anladım. Kitaplarımın gelmesini bekliyorum.
Onun yerine kitap okuO ünlü ben miyim doğru söyle Yeni hobim senin eski mesajlarını bulmak hahhahaha
Kızım 33 aylık doğuştan beri hep uyku sorunlarımız oldu ama bu son olanlarKaç yaşında
Valla okuduklarıma göre gece terörü yada uyku terörü olara geçiyor. Ona benziyor son krizli uyanmalar yada uyanık ama uyur halde kabus görmeCanım yeğenim küçükken ondada uyku bozukluğu vardı aile hekimi çocuk nöroloğuna götürebilirsiniz demişti. Aynı şey mi senin bahsettiğinle bilmiyorum
Yine mi yakalandın
Canım bence bu da nörolojik ya da psikolojik bir durum gibi. Tabi doktor hemşire arkadaşlar daha iyi bilir.Valla okuduklarıma göre gece terörü yada uyku terörü olara geçiyor. Ona benziyor son krizli uyanmalar yada uyanık ama uyur halde kabus görme
He bulmuş beni yineYine mi yakalandın
Birde insanı meraklandırıyorHe bulmuş beni yinenasıl da buluyor bilmiyorum
Merhaba herkes iyi inşallah hastalara acil şifalar dilerim. Bende monte kristo kontu okumayı hayal ediyordum ama 8 Haziran’da kardeşimin gene uçuşu iptal oldu. Elimde okunacak 4 kitap kaldı. Dolapta okunacak kitaplar bölümü dolu olunca daha istekli okunuyor onu anladım. Kitaplarımın gelmesini bekliyorum.
Canim cocuk doktoruna oncelikle gitmen lazim. Onun muayenesi sonucu seni farkli branslara yonlendirebilir. Kac yasindaydi kizinK Kitapkontesi hemşireydi
Ben unutmuşum yazdıklarımıBirde insanı meraklandırıyor
Ben olamam. En son 10 güne çıkmıştı banım hahahhahaOnun yerine kitap okuhe sensinnn
Önüme düşüyor. Zaten üye olduğundan beri BDVde 10 tane yorumu varsa hepsine denk geldimYine mi yakalandın
Bunlar hep işaretÖnüme düşüyor. Zaten üye olduğundan beri BDVde 10 tane yorumu varsa hepsine denk geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?