- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Gideyim de biraz daha arayayım
Uyku maalesef bir alışkanlık sorunudur ,gündüz kaç saat uyuyorKızım 33 aylık doğuştan beri hep uyku sorunlarımız oldu ama bu son olanlarçok kötü
Gündüz uykusunu bırakalı çok oldu 6 aydan fazladır gündüz uyumaz çok ender uyuduğu olur. Doğuştan vardı sıkıntı ama son olanlar korkutmaya başladı. Sabah 7 de kalkar fix akşam 8 bezen 9 da uyurUyku maalesef bir alışkanlık sorunudur ,gündüz kaç saat uyuyor
Biz de görelimHe bulmuş beni yinenasıl da buluyor bilmiyorum
C Capanin Gururu Teyom kooşşşşşşşşKitap dokununca yüreğe bitmek üzere bu ayın ikinci kitabı olacak inşallah. Sonra gelsin 3. 4. 5. Bir de kv
Çocuğun yorulması lazım birazda,hareketlenecek yani hareketli olacak ki enerjisi tükensin…sonra dinlenmek isteyecekGündüz uykusunu bırakalı çok oldu 6 aydan fazladır gündüz uyumaz çok ender uyuduğu olur. Doğuştan vardı sıkıntı ama son olanlar korkutmaya başladı. Sabah 7 de kalkar fix akşam 8 bezen 9 da uyu
Kızım çok aktiftir günün üç saatini parkta geçiriyoruz hatta çokmu yoruluyor diyorum. Sckoter sürer tıp oynar bebek arabasını sürer oyun parkında gene öyle ordan oraya koşar.Çocuğun yorulması lazım birazda,hareketlenecek yani hareketli olacak ki enerjisi tükensin…sonra dinlenmek isteyecek
Benim oğlum da aşırı hareketli ve enerjisini tüketemiyor ama uyku problemi yaşamadım.Çocuğun yorulması lazım birazda,hareketlenecek yani hareketli olacak ki enerjisi tükensin…sonra dinlenmek isteyecek
Kesinlikle farklı bir durum var üzerinde durmamız gereken. Bi uzmanla görüşmek en doğru çözüm. Yazın doktora götürmüştüm. Folik asit bebesi bunlar normal dedi. 10 saat uyuyorsa dert etme dedi. Bu son olanlar farklı bir durum.Benim oğlum da aşırı hareketli ve enerjisini tüketemiyor ama uyku problemi yaşamadım.beatitude sorunu bence başka
En doğrusu o. Gece korkarak uyanıyor, uykusunda ağlıyorsa gece terörü diye bir durum var o da olabilir.Eki Görüntüle 2867926
Bir çok yol denedim ama en son huyu böyle dedim kabullendim. kriz halleri bi doktorla görüşmemiz gerektiğini söylüyor
O folik asit yaktı hepimiziKesinlikle farklı bir durum var üzerinde durmamız gereken. Bi uzmanla görüşmek en doğru çözüm. Yazın doktora götürmüştüm. Folik asit bebesi bunlar normal dedi. 10 saat uyuyorsa dert etme dedi. Bu son olanlar farklı bir durum.
Amiiinn inşaAllahSağlıkla doğsun inşallah ne güzel şimdiden duyması ❤
Tamam canım, inşaAllahMeryem suresi ile Yusuf süresini bol bol oku
Kuzum benim yaEki Görüntüle 2867926
Bir çok yol denedim ama en son huyu böyle dedim kabullendim. kriz halleri bi doktorla görüşmemiz gerektiğini söylüyor
Mesele uyuması yada uyulmaması değil. Mesele korkarak çığlık halinde uyanması. Yani gece teröründen korkuyorum. Oda uyku bozukluğu durumu. Anne endişeleri belki geçicidir ama elimde değil.Etkisi olabilir elbette
Yalnız neredeyse on saat uyuyor kızınız galiba bu zaten yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?