• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ne zamandır var bu krizli gece uyanmaları.
Bir ara benim kızımda da oluyordu, çok endişelenmiştim.
sonra kendiliğinden geçti gibi, hala zaman zaman aynı saatte uyanıp yanıma geliyor. Ama o krizli dönem korkunçtu gerçekten🥺
Bu krizler geçen yaz oldu. Tatil dedik çok yer değiştirdik. Çocuk etkilendi. Ama sonrasında tam anlamıyla geçmedi. Dün gece gene oldu. Bu son olanlar krizler korkutuyor beni. Benimle uyuyor doğduğundan beri. 5 oldu dün gece gene oldu uyuduktan 2 saat sonra. İnşallah kendi geçer. Ama genede doktor tavsiyesi alabilir.

Bende var özelden yollayım sana ama okumadım hata var mı bilmiyorum
Teşekkür ederim 😍
Bu krizler geçen yaz oldu. Tatil dedik çok yer değiştirdik. Çocuk etkilendi. Ama sonrasında tam anlamıyla geçmedi. Dün gece gene oldu. Bu son olanlar krizler korkutuyor beni. Benimle uyuyor doğduğundan beri. 5 oldu dün gece gene oldu uyuduktan 2 saat sonra. İnşallah kendi geçer. Ama genede doktor tavsiyesi alabilir.
Bizde de genelde dışarı çıktığında, günlük rutinin dışına çıktığında oluyordu. İnşallah düzelir sizin de ☹️
bas bas bağırıp kendini ordan oraya atıyor. Uyanık gibi değil, uykuda da değil bir tuhaf durumdu😟

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X