Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağustos u okudum diger aylarin da 4 u elimde var katılırım insallah bir aksilik olmazsa

Eline emeğine sağlık canım 1984ü geçen ay okudum rahatım yorumlamaya katılabilirim rahat rahat

Cok guzel bi liste olmus eline saglik C Calcifer ben sadece oblomovu okudum bunların arasinda

İhsan Oktay Anar bi daha okunmayacak derecede zor bir yazar bence
Suskunlari yarida birakmistim puslu kıtalar atlası nı zar zor bitirdim
Ben çok severim Anar kitaplarını. Büyüleyici bir dili var bence

Ben çok severim Anar kitaplarını. Büyüleyici bir dili var bence
Evet oneren arkadasim da oyle demisti ben maalesef cok sevemedim hatta puslu Kıtalar atlası burda yorumlari merakla bekliyorum
Ben de o arkadasima parfumun dansini onermistim o da onu hic begenmedi ve bir daha birbirimize kitap onermedik

İhsan Oktay Anar bi daha okunmayacak derecede zor bir yazar bence
Suskunlari yarida birakmistim puslu kıtalar atlası nı zar zor bitirdim
Hiç okumadım ama ne yalan soyliyim hiç elim gitmiyor kitaplarına, sanki bitmeyecek akmayacak gibi geliyor

3 tane seçemiyorum okudum çoğunu. seçimim usta ile margaritadan yana

Selam, kitabı tablete indirmek çok akıllıca değilmiş tablet evde ortak kullanılan bir cihaz olduğundan ele geçirip okumak çok zor oluyor. Eşim kobo alalım dedi bakim inşallah fiyatları görünce vazgeçmez

C Calcifer Listeyi kaydettim kaptanım. haziran için bir kitap var mıydı? Kaçırdım ben galiba..

geç kalmışım ama listeden gayet memnunum

Merhaba bende e-reader var barnes noble in yurt disindan almistim baslangicta cok hevesliydim birkac kitap okudum hatta baya bi icine indirmistim 100 kitap yolculukta cok ise yariyor ama normal kitap tadi alamadim ben hâlâ kullaniyorum ama arada

Evet oneren arkadasim da oyle demisti ben maalesef cok sevemedim hatta puslu Kıtalar atlası burda yorumlari merakla bekliyorum
Ben de o arkadasima parfumun dansini onermistim o da onu hic begenmedi ve bir daha birbirimize kitap onermedik
Parfümün Dansı'nı zor okudu arkadaşlar

İlk sayfaya ekliyorum canım. Haziran ortak okuması : Empedoklesin Dostları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…