Kayip kitap ruh esimi buldumKeyifli okumalar ve afiyet olsun
Bir bilsem
Oğuz Atay'dan ağzım yandı, Ihsan Oktay Anar'ı sadece üflüyorum
Merhaba canim dun yazacaktim franz kafka dava yi bitirmistin degil miMerhaba hanımlarBu ara çok okuyamıyorum. Evde iş olunca kalıyor kitap okumam . Bugün Albert Camus - Veba 38 sayfa okudum. . Herkese iyi okumalar
Yaa onu bende yarım bıraktım hiç ilerlemedi resmenKayip kitap ruh esimi buldum
Tutunamayanlari da yarim birakmistim maalesef ya bi turlu icine giremedim
Bir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştümKayip kitap ruh esimi buldum
Tutunamayanlari da yarim birakmistim maalesef ya bi turlu icine giremedim
Olsun ama bitirdinBir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm) ve tam tamına iki ayda bitirdim.
Fena mı olduBir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm) ve tam tamına iki ayda bitirdim.
Eh evet sonuç yine de güzeldiOlsun ama bitirdin
Evet baya fena olduFena mı oldu
Bir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm) ve tam tamına iki ayda bitirdim.
Evet evet biliyorum ve tebrik ediyorumbenim en sevdiğim kitaptır
tekrar okumayı düşünüyorum bu yıl:)
Tebrik ediyorum seni benim yapamadigimi yapmissinBir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm) ve tam tamına iki ayda bitirdim.
Canim maalesef ben de okudugum kisimdan da tad alamadimYaa onu bende yarım bıraktım hiç ilerlemedi resmen
Teşekkür ederimTebrik ediyorum seni benim yapamadigimi yapmissin
Ben direkt arkadasima hediye ettim
Amin inşallahGüzel sonuçlar alırsın inşallah
Ben bu ay sadece 60 sayfa okudumAyın yarısına geldik ben hala ikinci kitabı bitiremedimGideyim de Empedokles'i bitireyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?