Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar Bu ara çok okuyamıyorum. Evde iş olunca kalıyor kitap okumam . Bugün Albert Camus - Veba 38 sayfa okudum. . Herkese iyi okumalar
Merhaba canim dun yazacaktim franz kafka dava yi bitirmistin degil mi benim cok sevdigim bir yazar cok duygulanmistim dönüşümde dava nasildi sence? Şato ya da davayi okumayi dusunuyorum yorumunu merak ettim

Kayip kitap ruh esimi buldum
Tutunamayanlari da yarim birakmistim maalesef ya bi turlu icine giremedim
Bir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm ) ve tam tamına iki ayda bitirdim.

Bir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm ) ve tam tamına iki ayda bitirdim.
Fena mı oldu

benim en sevdiğim kitaptır
tekrar okumayı düşünüyorum bu yıl:)

Tebrik ediyorum seni benim yapamadigimi yapmissin
Ben direkt arkadasima hediye ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…