- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.229
- 598
Yok gerçekten okuman için dua ediyorumBak işte benimde bir Olric im olsun isterdim
Vicdan miben yine okuyamıyorum ama dua etmiştin, kandırmaca mi bunlar
Allah'ım Selimdiğer adı Buhran kesin
Tamam tamam ben olrici alırım, en azından aklı başında bir arkadaş, tinsel bir varlık mi demeliydim bilemedim
Tehlikeli oyunlarda da Hikmet öyleydiama adam fazla iyiydi bu dünya içino yüzden tutunamadı. melek ikonalari gibi adamdı ve elea
fakirin yüzü gülür mü müge apla
Bence bu dünya selime fazlaydı, resmen yüzeysel yaşıyordu vardı ama yoktu gibiama adam fazla iyiydi bu dünya içino yüzden tutunamadı. melek ikonalari gibi adamdı ve elea
fakirin yüzü gülür mü müge apla
Cok tesekkur ederim guzel yorumun icinEvet bitirdim. Güzel bir kitaptı ikiside.Y azar, Şato romanını yazarken kitabı bitiremeden ölmüş. Yazar, roman kahramanı K. olan (bu adam mesleği kadostrocu ) romanın sonunda ölmesi ile bitirmek istiyormuş. Ama ben kitabı bitirirken iki kez okudum hatta o kısmı ölmemişti. Yazarın istediği şekilde sonuçlanmadı. Ama güzeldi.
Dava romanı da kahraman K. idi. K. soy ismin baş harfidir. Soy ismiyle anılıyor. K. işlemediği bir suçu davasını görüyor. O dava ile ilgili savcılarla , avukatlarla tanışıyor. Bu da yazarın ölümünden sonra tamamlandırılıp basılmış. Okurken belli oluyor zaten kitabın başı başka sonu başka. Ama iyi idi. Okunabilir.
Kıyamam ya çok kötü bir durum. İnsan napacak bilemiyor. Memeyi bıçak gibi mi kestin. Ben 27 ayı doldurdu öyle kestim azaltarak ama hala meme aşkı bitmedi elleyerek yada üzerinde yatarak uykuya geçer.
Çok geçmiş olsun, inşallah ilk ve sondur. İnsan çaresiz kalıyor, ne yapsa yardımcı olamıyor gibi hissediyor o an. Benim kızımda gün içinde etkilendipi bir şey olursa gecesinde böyle geri dönüşü oluyordu.
Kızlar benim yarın embriyo transferim var bana şans dileyin
Çok teşekkür ederim24 aydan sonra sürekli anlattım ama ikna edemedim. Azaltamadım da malesef. O istikrarı gösteremedim. Salça sirke bant her şeyi denedim yine de bırakmamıştı. En son kalem ile boyadım öyle bıraktıyani bıçak gibi bilemedim
İnşallahNe kadar hassaslar ya. Çok sık yaşamıyorsunuzdur inşallah çok üzücü bir durum çünkü
Bol şanslarEn kısa zamanda bir kalbin sesini duyacaksın inşallah
6-7 yıldır kindle var bende de. Çok memnunum. Ekitap almayı düşünmüyorsan kindle deneyebilirsin. Fiyatı koboya göre daha uygun.
Birazcık konuşalım mı tenhalardaHanımlara Nasihatler i bitirdim. Okurken beni cok seven bir büyüğümden nasihat dinlermiscesine o duyguyu alarak okudum. Rabbim feyz almak nasip etsin
Kabir alemi de 15 sf okudum simdi 15 sf Riyazus Salihin okuyup yatacagim insallah
Herkese huzurlu geceler
Yoksa hoş geldin hediyesi mi vermeyi planlıyorsunBirazcık konuşalım mı tenhalarda
Tehlikeli oyunlarda da Hikmet öyleydi
Halini hatırını soracağım diyelimYoksa hoş geldin hediyesi mi vermeyi planlıyorsun
Bence bu dünya selime fazlaydı, resmen yüzeysel yaşıyordu vardı ama yoktu gibi
Olsun spoiler.Cok tesekkur ederim guzel yorumun icingerci azcik spoiler oldu ama olsun şato yu okuyacagim en kisa zamanda karar verdim
Spoilerden dolayı, umarım merak duygusunu size kaybettirmemişimdir.Cok tesekkur ederim guzel yorumun icingerci azcik spoiler oldu ama olsun şato yu okuyacagim en kisa zamanda karar verdim
Yok yok cok guzel acikladiniz konulari mesela k. Olayini bilmiyodumSpoilerden dolayı, umarım merak duygusunu size kaybettirmemişimdir.
İlk okuyunca kitaplardan konusalim mi gibi anladim megersem baska seylermisBirazcık konuşalım mı tenhalarda
Rica ederimYok yok cok guzel acikladiniz konulari mesela k. Olayini bilmiyodumzaten yazari cok seviyorum cok tesekkur ederim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?