Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah'ım Selim diğer adı Buhran kesin
Tamam tamam ben olrici alırım, en azından aklı başında bir arkadaş, tinsel bir varlık mi demeliydim bilemedim

ama adam fazla iyiydi bu dünya için o yüzden tutunamadı. melek ikonalari gibi adamdı ve elea

fakirin yüzü gülür mü müge apla

Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin gerci azcik spoiler oldu ama olsun şato yu okuyacagim en kisa zamanda karar verdim

Kıyamam ya çok kötü bir durum. İnsan napacak bilemiyor. Memeyi bıçak gibi mi kestin. Ben 27 ayı doldurdu öyle kestim azaltarak ama hala meme aşkı bitmedi elleyerek yada üzerinde yatarak uykuya geçer.

24 aydan sonra sürekli anlattım ama ikna edemedim. Azaltamadım da malesef. O istikrarı gösteremedim. Salça sirke bant her şeyi denedim yine de bırakmamıştı. En son kalem ile boyadım öyle bıraktı yani bıçak gibi bilemedim

İnşallah Ne kadar hassaslar ya. Çok sık yaşamıyorsunuzdur inşallah çok üzücü bir durum çünkü

Kızlar benim yarın embriyo transferim var bana şans dileyin

Bol şanslar En kısa zamanda bir kalbin sesini duyacaksın inşallah

6-7 yıldır kindle var bende de. Çok memnunum. Ekitap almayı düşünmüyorsan kindle deneyebilirsin. Fiyatı koboya göre daha uygun.

Hanımlara Nasihatler i bitirdim. Okurken beni cok seven bir büyüğümden nasihat dinlermiscesine o duyguyu alarak okudum. Rabbim feyz almak nasip etsin
Kabir alemi de 15 sf okudum simdi 15 sf Riyazus Salihin okuyup yatacagim insallah
Herkese huzurlu geceler

Çok teşekkür ederim amin çok çok

Birazcık konuşalım mı tenhalarda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…