Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine hastanelerdeyim 2 gündür
Dün ağrılarım başladı sabah. Gaz sancısıdır diye düşünüp akşama kadar bekledim. Ama akşam sıklaşınca acil gittik. Sabaha kadar nstye bağladılar. Serumlar, iğneler... Ağrıyı durdurdular. Kısacası erken doğum riskim varmış. Dua beklerim hepinizden
38.haftayı görelim.
Ama erkene de hazırlan dedi dr.

kıyamam ya, Rabbim yardımcın olsun canım

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah biraz daha sabreder bebiş. Dualarım seninle

Çok geçmiş olsun canım

Eleadora demir ökçeyi okumamış mı yoksa
Tabikiside okudum tatlım
Çok geçmiş olsun, vaktiyle gelsin inşallah

Yok ya daha Monte Cristo bitmedi
Ay iyi bari ben de stres yaptım 2 yarım kitap var elimde
Yine okumadığım bir kitap daha
konuların çoğu tuhaf zaten, sen de çok makul yorumluyorsun. Gerisini okumuyorum. Böylece olaylara da karışıp mapuslara düşmemiş oluyorum
Ben bide elektra 'nın yorumunu görünce bi rahatlıyorum oh be iç sesim döktürmüş deyip konuyu kapatıyorum

Kaç haftalıksınız canım

Ay iyi bari ben de stres yaptım 2 yarım kitap var elimde

Yine okumadığım bir kitap daha

Ben bide elektra 'nın yorumunu görünce bi rahatlıyorum oh be iç sesim döktürmüş deyip konuyu kapatıyorum
Meğerse Teo beni kullanıyormuş

Hangi vakit onun icin hayirliysa o zaman gelir insallah canim. Rabbim hayirli bi dogum nasip etsin sana

Geçmiş olsun canım. Benimde 2 çocuğumda erken doğum riskiyle 37ye zarzor girdik. Şükür sıkıntısız oldu bizim sizinde sağlıcakla olur inşallah. Stres yapma canım bol ol dinlen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…