Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Harry Potter felsefe taşı bitti 371 sf (pdf) son derece talihsiz bir yetim olan harrynin aslında bir büyücü olduğunu öğrenmesiyle ve büyücülük okuluna gitmesiyle çocuksu bir mutluluk hissetiğiniz keyifli bir roman. aslında çocuk kitabı olmasınakarşjn sanırım dünyada çocuklardan çok yetişkinlertarafından okunmuştur

Onu da araştırayım.. teşekkürler. Gerçekten kitap taşımaktan çok daha kullanışlı olacağı kesin. Dediğiniz gibi yolculukta ya da uzun bir tatilde bayağı yerden tasarruf edilebilir..

Seninle başlamadı ya devam ediyorum.
Umarım acele etmez miniğin

kıyamam ya, Rabbim yardımcın olsun canım

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah biraz daha sabreder bebiş. Dualarım seninle

Çok geçmiş olsun canım

Tabikiside okudum tatlım

Çok geçmiş olsun, vaktiyle gelsin inşallah

Kaç haftalıksınız canım
26 haftalık oldu inşallah
Hangi vakit onun icin hayirliysa o zaman gelir insallah canim. Rabbim hayirli bi dogum nasip etsin sana

Geçmiş olsun canım. Benimde 2 çocuğumda erken doğum riskiyle 37ye zarzor girdik. Şükür sıkıntısız oldu bizim sizinde sağlıcakla olur inşallah. Stres yapma canım bol ol dinlen
Teşekkür ederim herkese inşallah zamanını doldururuz. Sezaryen olacak zaten. 38. haftayı görmek nasip olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…