• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İkisini de okumadım ben, elimde de yok kitaplar ☹️
Kitap kumbaramda param birikene kadar kitap almama kararımı uygulamaya çalışıyorum.
güya elimdeki kitapları eritmek için böyle bir çözüm düşündüm ama deli gibi epub okuyorum şimdi de, elimdekilere dokunan yok😹

Ay iyi bari ben de stres yaptım 2 yarım kitap var elimde😀

Yine okumadığım bir kitap daha🤷🏻‍♀️😀

😀 Ben bide elektra elektra 'nın yorumunu görünce bi rahatlıyorum oh be iç sesim döktürmüş deyip konuyu kapatıyorum😀
Dayanamıyorum bacım yoksa içime oturuyor öyle gerçek düşüncelerimi kibar kırıldım yazamam😂

Selam herkese umarım herkes iyidir.. ben çok geçmiş yapamıyorum malesef.. ama kitap okuyorum :KK28: harry potter okuuyacaktık birileriyle ben 1. Kitabı bitirdim. Ama kime haber vereceğimi unuttum :olamaz:

İlk sayfaya ekliyorum canım. Haziran ortak okuması : Empedoklesin Dostları

tamamdır kaptanım konusu güzelmiş indirdim pdfini okumaya çalışacağım..

24 aydan sonra sürekli anlattım ama ikna edemedim. Azaltamadım da malesef. O istikrarı gösteremedim. Salça sirke bant her şeyi denedim yine de bırakmamıştı. En son kalem ile boyadım öyle bıraktı🤭 yani bıçak gibi bilemedim😂

İnşallah🤲🏻 Ne kadar hassaslar ya. Çok sık yaşamıyorsunuzdur inşallah çok üzücü bir durum çünkü

Bol şanslar 🤲🏻 En kısa zamanda bir kalbin sesini duyacaksın inşallah☺️

6-7 yıldır kindle var bende de. Çok memnunum. Ekitap almayı düşünmüyorsan kindle deneyebilirsin. Fiyatı koboya göre daha uygun.

Tamamdır onada bakayım.. teşeklürler :KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X