biz hoşgörülü bir topiğiz, hiç zorlama kendiniMerhaba arkadaşlar bugün biraz yeraltından notlar dan okudum. Muhtemelen bu ay bitecek akıcı gidiyor sevdiğim düşündüren bir üslubu var. Oğlumun sünneti de bu ay olacak o yüzden bu ay da az okuyacağım. Kendi evimde de olmamam gibi bir unsur da olunca bu ayı 3 kitapla tamamlamak şahane bir duygu olacak benim için. Elbette daha fazla okumak isterim inşallah düşündüğüm kadar zirlanmam
Sağlıkla gelsin inşallahC Calcifer bana 3 hafta sonraya sezaryen tarihi verildi daha hicbir şeyim hazır değilokumaya biraz ara verip eksik eşyaları ve odayı tamamlaya çalışacağım bu ay. Temmuz'un ilk haftası nasipse bebekler gelecek. Bu ay düzensiz de olsa bildirim yapabilirim ama önümüzdeki ay ne okumaktan umudum var ne buraya girmekten
Sizlerden ve kitaplardan bir süre uzak kalacak olmak beni üzüyor ama inşallah yaz bitmeden tekrar kavuşuruz. Hepinizi çok seviyorum ❤
TunaydinKarakale Harabesi, Meteor Çukuru, Gökkuşağı Tepeleri, Tuzluca Tuz Mağaraları
Eki Görüntüle 2871296
Eki Görüntüle 2871297
Eki Görüntüle 2871298
Eki Görüntüle 2871299
Iğdır'dan herkese kucak dolusu günaydınlarr
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@Elif2780
@leblebici
Namaria
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
Hayırlısıyla bebeklerini kucağına al canım. Düzenini oturtturunca zaten tekrar gelirsin. Seni etiketten çıkarmayacağım mazeretli olduğun içinC Calcifer bana 3 hafta sonraya sezaryen tarihi verildi daha hicbir şeyim hazır değilokumaya biraz ara verip eksik eşyaları ve odayı tamamlaya çalışacağım bu ay. Temmuz'un ilk haftası nasipse bebekler gelecek. Bu ay düzensiz de olsa bildirim yapabilirim ama önümüzdeki ay ne okumaktan umudum var ne buraya girmekten
Sizlerden ve kitaplardan bir süre uzak kalacak olmak beni üzüyor ama inşallah yaz bitmeden tekrar kavuşuruz. Hepinizi çok seviyorum ❤
Sağlıkla gelsinlerC Calcifer bana 3 hafta sonraya sezaryen tarihi verildi daha hicbir şeyim hazır değilokumaya biraz ara verip eksik eşyaları ve odayı tamamlaya çalışacağım bu ay. Temmuz'un ilk haftası nasipse bebekler gelecek. Bu ay düzensiz de olsa bildirim yapabilirim ama önümüzdeki ay ne okumaktan umudum var ne buraya girmekten
sağlıkla gelsinler canım benim.C Calcifer bana 3 hafta sonraya sezaryen tarihi verildi daha hicbir şeyim hazır değilokumaya biraz ara verip eksik eşyaları ve odayı tamamlaya çalışacağım bu ay. Temmuz'un ilk haftası nasipse bebekler gelecek. Bu ay düzensiz de olsa bildirim yapabilirim ama önümüzdeki ay ne okumaktan umudum var ne buraya girmekten
O başkan yardımcısı artık. giden her üyeden o sorumlu
sınıfın yaramazına görev vermek haO başkan yardımcısı artık. giden her üyeden o sorumlu
İçimizden geçme desınıfın yaramazına görev vermek hakabul ediyorum iyi fikir
Artık kontrol edilmez bir güce sahip yaniO başkan yardımcısı artık. giden her üyeden o sorumlu
Sağlıkla gelsin inşallahGerisi hallolur
Hayırlısıyla bebeklerini kucağına al canım. Düzenini oturtturunca zaten tekrar gelirsin. Seni etiketten çıkarmayacağım mazeretli olduğun için
Sağlıkla gelsinler
Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar Rabbim güç kuvvet versin inşallah ama korkmuyorum desem yalan olursağlıkla gelsinler canım benim.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunHepinize çok çok teşekkür ederim kızlar Rabbim güç kuvvet versin inşallah ama korkmuyorum desem yalan olur
Life light C Capanin Gururu Teyom sizden de ben doğurmadan güzel bi haber alacağım inşallah hamilelik bitmeden sizin için bol bol dua ediyorum. Rabbim kabul etsin ❤
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin. Sen lohusalıkta psikolojik sağlığını koru da topiği düşünme. Allah kolaylık versin. Huzurlu ve sağlıklı bir süreç yaşarsın inşallahC Calcifer bana 3 hafta sonraya sezaryen tarihi verildi daha hicbir şeyim hazır değilokumaya biraz ara verip eksik eşyaları ve odayı tamamlaya çalışacağım bu ay. Temmuz'un ilk haftası nasipse bebekler gelecek. Bu ay düzensiz de olsa bildirim yapabilirim ama önümüzdeki ay ne okumaktan umudum var ne buraya girmekten
Bi Ağrıyı esirgemiş AmaDağı daşı koymuş hep
Aynen kirece konduğu için dağılmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?