Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar bugün biraz yeraltından notlar dan okudum. Muhtemelen bu ay bitecek akıcı gidiyor sevdiğim düşündüren bir üslubu var. Oğlumun sünneti de bu ay olacak o yüzden bu ay da az okuyacağım. Kendi evimde de olmamam gibi bir unsur da olunca bu ayı 3 kitapla tamamlamak şahane bir duygu olacak benim için. Elbette daha fazla okumak isterim inşallah düşündüğüm kadar zirlanmam

biz hoşgörülü bir topiğiz, hiç zorlama kendini Sünnetiniz de hayırlı olsun canım

C Calcifer bana 3 hafta sonraya sezaryen tarihi verildi daha hicbir şeyim hazır değil okumaya biraz ara verip eksik eşyaları ve odayı tamamlaya çalışacağım bu ay. Temmuz'un ilk haftası nasipse bebekler gelecek. Bu ay düzensiz de olsa bildirim yapabilirim ama önümüzdeki ay ne okumaktan umudum var ne buraya girmekten
Sizlerden ve kitaplardan bir süre uzak kalacak olmak beni üzüyor ama inşallah yaz bitmeden tekrar kavuşuruz. Hepinizi çok seviyorum ❤

Sağlıkla gelsin inşallah Gerisi hallolur

Hayırlısıyla bebeklerini kucağına al canım. Düzenini oturtturunca zaten tekrar gelirsin. Seni etiketten çıkarmayacağım mazeretli olduğun için

Sağlıkla gelsinler

sağlıkla gelsinler canım benim.

Sağlıkla gelsin inşallah Gerisi hallolur

Hayırlısıyla bebeklerini kucağına al canım. Düzenini oturtturunca zaten tekrar gelirsin. Seni etiketten çıkarmayacağım mazeretli olduğun için

Sağlıkla gelsinler

sağlıkla gelsinler canım benim.
Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar Rabbim güç kuvvet versin inşallah ama korkmuyorum desem yalan olur
Life light C Capanin Gururu Teyom sizden de ben doğurmadan güzel bi haber alacağım inşallah hamilelik bitmeden sizin için bol bol dua ediyorum. Rabbim kabul etsin ❤

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Sağlıkla doğsun miniklerin. Alışana kadar Korkman çok normal hiç bilmediğim bir sürece giriyorsun. Alışınca onları kucağına alınca korkun kalmaz

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin. Sen lohusalıkta psikolojik sağlığını koru da topiği düşünme. Allah kolaylık versin. Huzurlu ve sağlıklı bir süreç yaşarsın inşallah C Calcifer doğum yaptığı hafta bence ona da madalya ver . Doğum hediyesi şeysi olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…