• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar detaylıdan geliyorum, bebişim 400 gr olmuş boyunu demedi ama her şeyi normalmış 🫠 eşimin işi çıkınca kaynanamla gittik çıkıştada Avm de dolandık, ben bebek arabasıyla yürüyen merdivenden inerken dengemi kaybettim çocuk düşecekti felan😱 aklım çıktı valla sevincim kursağımda kaldı, bir de yanımda kaynanam. Benim hatamdı ama artık kızıyla dedikodumu yapar durur çocuğu öldürecekti diye reklam oldum 🤣 allahım sinirlerimi koru yarabbim hamilelikten sanırım her şeyi ve herkesi kafaya takıyorum. Şimdi kocam bizi tatile götürmedi nasıl sataşsam diye düşünüyorum, kocamdan ve sülalesinden nefretlik geliyor valla 😱

Kızlar selam bugün şeker yüklemesi yapıldı 1. Saat ve 2. Saatim çok çok iyi çıkmasına rağmen açlık şekeri 95 çıkmış üst sınır 92ymiş. Diyetisyenle görüşüp her gün şeker ölçmemi istedi doktor 🫠

Kızlar selam bugün şeker yüklemesi yapıldı 1. Saat ve 2. Saatim çok çok iyi çıkmasına rağmen açlık şekeri 95 çıkmış üst sınır 92ymiş. Diyetisyenle görüşüp her gün şeker ölçmemi istedi doktor 🫠
Benimde açlık 95 çıktı ama doktor güzel şekerin yok dedi. Sadece kilom fazla olduğu için hamur işi ekmek yeme dedi. Bizim referans ağırlığında 100 yazıyor ama belki hastaneler arası farklıdır bilemedim.

Kızlar detaylıdan geliyorum, bebişim 400 gr olmuş boyunu demedi ama her şeyi normalmış 🫠 eşimin işi çıkınca kaynanamla gittik çıkıştada Avm de dolandık, ben bebek arabasıyla yürüyen merdivenden inerken dengemi kaybettim çocuk düşecekti felan😱 aklım çıktı valla sevincim kursağımda kaldı, bir de yanımda kaynanam. Benim hatamdı ama artık kızıyla dedikodumu yapar durur çocuğu öldürecekti diye reklam oldum 🤣 allahım sinirlerimi koru yarabbim hamilelikten sanırım her şeyi ve herkesi kafaya takıyorum. Şimdi kocam bizi tatile götürmedi nasıl sataşsam diye düşünüyorum, kocamdan ve sülalesinden nefretlik geliyor valla 😱
Siz iyiyseniz isteyen istediğini konuşabilir , Allah korumuş .

Bugün beni sağlık ocağından aradılar pazartesi günü kontrole gidicem , sağlık ocağında da şeker yüklemesi yapıyolar mı ya da 3 aylık şeker hgA1c denen değer bakılıyo mu bilginiz var mı ? Çünkü 23+2olucam pazartesi o hafta sabah akşam şeker ölçelim duruma göre şeker yüklemesi yapalım demişti kendi doktorum

Bugün beni sağlık ocağından aradılar pazartesi günü kontrole gidicem , sağlık ocağında da şeker yüklemesi yapıyolar mı ya da 3 aylık şeker hgA1c denen değer bakılıyo mu bilginiz var mı ? Çünkü 23+2olucam pazartesi o hafta sabah akşam şeker ölçelim duruma göre şeker yüklemesi yapalım demişti kendi doktorum
Sağlık ocağı yapmıyor bizim burda hastane bakıyor hgA1c

Ben sağlık ocağında üç aylık şeker hba1c baktırdım, açlık şekerine de baktılar ancak tokluk şekeri bakmıyoruz dediler

Benimde açlık 95 çıktı ama doktor güzel şekerin yok dedi. Sadece kilom fazla olduğu için hamur işi ekmek yeme dedi. Bizim referans ağırlığında 100 yazıyor ama belki hastaneler arası farklıdır bilemedim.
Yani anlamadım ki diğer değerlerim referans üst sınıra yakın bile değil. E nabızda hepsi normal olarak gözüküyor. Doktorum fazla pinpirik sanırım.

Ay onu yazmayı unuttum çatı ağrısı, kasılma vs normal dedi. Serviks normaldi. Kanamalı su gelmeli kasılma olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. Magnezyum verdi ama
Magnezyum ne başladı , ben ocean extramag kullanıyorum ama çok büyük , yutarken çok zorlanıyorum zaten midem bulanıp duruyor:( Minik bi şey yok mu acaba ?

Magnezyum ne başladı , ben ocean extramag kullanıyorum ama çok büyük , yutarken çok zorlanıyorum zaten midem bulanıp duruyor:( Minik bi şey yok mu acaba ?
Bana da onu verdi henüz içmesim akşam içeceğim. Benim multivitamin de büyük ağzımı suyla doldurup birden yutuyorum farkedilmiyor hap 😂

Bana da onu verdi henüz içmesim akşam içeceğim. Benim multivitamin de büyük ağzımı suyla doldurup birden yutuyorum farkedilmiyor hap
Ben aşırı sıkıntılıyım ilaç içme konusunda, ilk başlarda hep öğürme refleksimi tetiklediği için bütün ilaçları kustum , şimdi de ağzıma hangi ilacı alsam kusmaya gidiyorum aşamadım bi türlü . Küçükler bi nebze daha rahat gidiyor diye belki dedim 😂 Bu arada gebelikten önce asla böyle bi şikayetim yoktu :D

Ben aşırı sıkıntılıyım ilaç içme konusunda, ilk başlarda hep öğürme refleksimi tetiklediği için bütün ilaçları kustum , şimdi de ağzıma hangi ilacı alsam kusmaya gidiyorum aşamadım bi türlü . Küçükler bi nebze daha rahat gidiyor diye belki dedim 😂 Bu arada gebelikten önce asla böyle bi şikayetim yoktu :D
Çok zor ya hap yutamamak hele hamilelikte 🥹 umarım atlatırsın yakın zamanda magnezyum cidden baya büyük şimdi farkettim 😂

Iste bu dusunceni esine asla belli etmeyeceksin
Nasilsa gidemicek diye daha da cozutur yoksa
Giderim bebegime annem bakar bende calisirim ilk bosanan ben mi olucam elalemden banane onlar icin mi yasiyoruz modunda olacaksin ki en azindan biraz cekinmesi olsun
Mesela ben esimle onceden cok tartisirdim cenesi durmazdi falan ya da küserdi konusmazdi cikar giderdim ailemin yanina
Millete baba evine döndüm demeyeceksin 2 3 gun kafa dinlemeye geldim diyeceksin agirlastim diyeceksin ne olacak yani
Ama esin sana virvir yaptiginda senin ona katlanmayacagini ogrenmis olacak
Ona belli etmiyorum tabi ki dertlesmek icin size yazdim 🤣🤣 bende cozuttugunda hemen esya topluyorum gidicem diye zaten gitmemden de korktugu icin deliriyor demek ki gidebilecegimi dusunuyor ama gercekten gitmis olsam gelip orda da cazgirlik cikarir bu sefer geri de donemem🤣🤣

Back
X