Hadi hayırlısı olsun canım benimKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
Aminnnn, insallah cok cok guzel olsun sonuc, hayirlisiyla sağlıkla kavuşunKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
Hadi hayırlısı olsun canım benim
Amin Aminn inşAllahAminnnn, insallah cok cok guzel olsun sonuc, hayirlisiyla sağlıkla kavuşun
Hayırlısı olsun, güzel sonuçlar al inşallahKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
Gunaydin bebitolaaaarEki Görüntüle 2891197
Rize'de Günaydınlar Herkese
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
@Jasminla
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@bnnu
@Blacklight
@Arrietty_
Hayırlı olsun canım güzel haberler al inşallahKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
Hayırlısı olsun, güzel sonuçlar al inşallah
İnşAllah canlarımHayırlı olsun canım güzel haberler al inşallah
Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallahKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
Sağlıcakla tutunsun inşallah canımKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah
Aminnn sağ olun canlarımSağlıcakla tutunsun inşallah canım
İyi gezmeye devam. Sen nasılsın canım?Selam canlarımkeyifler nasıl
SelammSelam canlarımkeyifler nasıl
Cok sukur iyiSelam canlarımkeyifler nasıl
Bende iyiyim canım temiz hava çarptı devamlı uyku modundayımİyi gezmeye devam. Sen nasılsın canım?
Kızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?