Nazar duasi okuyor belkiO Okumuyor genelde nazar işleriyle ilgileniyor
Xiaomi nin herseyi guzel.Roborock s5 max alacağım sanırım. Biraz daha düşünüp birine karar vereyim en iyisi
Aklında bulunsun mobilyalarının yüksekliğine dikkat et. O üzerindeki lazer sensörü yüzünden her eşyanın altına giremiyor. Ben o yüzden C1 seçtimRoborock s5 max alacağım sanırım. Biraz daha düşünüp birine karar vereyim en iyisi
seninki giriyor mu canım, baza altı haricinde diğer eşyalarımın ayakları yüksekAklında bulunsun mobilyalarının yüksekliğine dikkat et. O üzerindeki lazer sensörü yüzünden her eşyanın altına giremiyor. Ben o yüzden C1 seçtim
Benimkinde lazer olmadığı için giriyor. baya ince bir robotseninki giriyor mu canım, baza altı haricinde diğer eşyalarımın ayakları yüksek
bak bu da aklımı karıştırdı şimdi.Benimkinde lazer olmadığı için giriyor. baya ince bir robot
Yüksekliğine mutlaka dikkat et. sen kitap okurken bir de mobilyaların altına takılan robot canını sıkmasın. sonra sinirden kitap da okuyamazsınbak bu da aklımı karıştırdı şimdi.
Bu ay çapraz okuma yapmak istiyorum ben de. Ama bunu sayısal anlamda fazla kitap okumak için değil de kitap çeşitliliği için istiyorum.Bazı arkadaşlar çapraz okuma yaparak o aylarda baya verimli okumalar yapmıştı. D dgdln arkadaşımız bir ayda 14 kitap okumuştu bu yöntemle.Natsume Life light ve Eleadora birden fazla kitabı aynı anda okuyanlardan
siyeri hangi yazardan okumayı düşünüyorsun canımBu ay çapraz okuma yapmak istiyorum ben de. Ama bunu sayısal anlamda fazla kitap okumak için değil de kitap çeşitliliği için istiyorum.
Okuduğum romanların yanına siyer eklemeye karar verdim. Maalesef çok fazla eksiğim var ve bunu bu şekilde kapatabilirim, bakalım başarılı olabilecek miyim
Teo bu konuyu epey araştırdım en mantıklı olanının farklı farklı kaynaklardan okumak olduğuna karar verdim.siyeri hangi yazardan okumayı düşünüyorsun canım
İbrahim Sarıçamın Hz. Muhammed ve Evrensel Mesajı kitabını da tavsiye edebilirim canımTeo bu konuyu epey araştırdım en mantıklı olanının farklı farklı kaynaklardan okumak olduğuna karar verdim.
Öyle bir tane okuyayım bitsin işi olmuyor siyerde. Çok fazla nokta kafama takılıyor ve kitaplar arası karşılaştırma gerekiyor.
Yakın zamanda Martin Lings Hz. Muhammed'in Hayatı kitabını okudum.
Şimdi elimde Celaleddin Vatandaş'ın Mekke Dönemi ve Medine Dönemi diye ayırdığı iki cilt var onları okuyacağım.
En son Salih Suruç'tan okumayı düşünüyorum.
Sonra da sahabe hayatlarına geçeceğim diğer türlü sürekli roman okumuş oluyorum
Araştırırım mutlaka kuzum, elimdekiler bitsin heleİbrahim Sarıçamın Hz. Muhammed ve Evrensel Mesajı kitabını da tavsiye edebilirim canım
Tüm kitaplarını almayı düşünüyorum.Unutma Beni Apartmanı'nı da tavsiye ederim
BKM de 100TL üzerine hediye kitaplar var.Eki Görüntüle 2897197 bkm kitapta böyle bir kampanya varmış arkadaşlar. Bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?