Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Roborock s5 max alacağım sanırım. Biraz daha düşünüp birine karar vereyim en iyisi
Aklında bulunsun mobilyalarının yüksekliğine dikkat et. O üzerindeki lazer sensörü yüzünden her eşyanın altına giremiyor. Ben o yüzden C1 seçtim

Bu ay çapraz okuma yapmak istiyorum ben de. Ama bunu sayısal anlamda fazla kitap okumak için değil de kitap çeşitliliği için istiyorum.
Okuduğum romanların yanına siyer eklemeye karar verdim. Maalesef çok fazla eksiğim var ve bunu bu şekilde kapatabilirim, bakalım başarılı olabilecek miyim

siyeri hangi yazardan okumayı düşünüyorsun canım

siyeri hangi yazardan okumayı düşünüyorsun canım
Teo bu konuyu epey araştırdım en mantıklı olanının farklı farklı kaynaklardan okumak olduğuna karar verdim.
Öyle bir tane okuyayım bitsin işi olmuyor siyerde. Çok fazla nokta kafama takılıyor ve kitaplar arası karşılaştırma gerekiyor.
Yakın zamanda Martin Lings Hz. Muhammed'in Hayatı kitabını okudum.
Şimdi elimde Celaleddin Vatandaş'ın Mekke Dönemi ve Medine Dönemi diye ayırdığı iki cilt var onları okuyacağım.
En son Salih Suruç'tan okumayı düşünüyorum.
Sonra da sahabe hayatlarına geçeceğim diğer türlü sürekli roman okumuş oluyorum

İbrahim Sarıçamın Hz. Muhammed ve Evrensel Mesajı kitabını da tavsiye edebilirim canım

Nermin Yıldırım- Dokunmadan
Yazarla tanıştığım ilk kitabı bende. Ama kendisinin 5. kitabıymış. Geç tanıştım. Çocukluğunda yaptığı bir hatayı düzeltmek için geçmişinin peşine düşen kadının yaşadığı olaylar yazarın derin anlamlı cümleleriyle anlatılıyor. Asla sıkmıyor asla bıkkınlık vermiyor. Tavsiye edeceğim bir kitap. Ben kalbimin bir köşesine koydum bu kitabı. Unutulmayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…