- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.231
- 598
bu aydan sonra artar canım, sıcak, ülke gündemi ve evde olmama durumlarından az okundu. Gelecek ay iyi performanslar bekliyorum ben.yok yaa bütün kalbimle okumanı istiyorum. baksana ilk sayfaya, git gide okuma oranı düşüyor
Bir de Teo varbu aydan sonra artar canım, sıcak, ülke gündemi ve evde olmama durumlarından az okundu. Gelecek ay iyi performanslar bekliyorum ben.
Bence genel durum bu. Millet tatilden kilo alarak donsun diye dua eder olduk. Takimlar bombosyok yaa bütün kalbimle okumanı istiyorum. baksana ilk sayfaya, git gide okuma oranı düşüyor
Her kaptanın hayali başkaBence genel durum bu. Millet tatilden kilo alarak donsun diye dua eder olduk. Takimlar bombos
onu örtbas etmeye çalışmıştım da olmadı dimek kiBir de Teo var
Ben de okumayı çok özledim ama lanet bir sıcak var boğuluyorum resmenSizi ve kitap okumayı çok özledimpazartesi eski moduma dönmeyi planlıyorum
Sicagi bahane etmeyelim (diyordu sonbahari yasayan kisi)Ben de okumayı çok özledim ama lanet bir sıcak var boğuluyorum resmen
çok değil bir hafta önce kazak ile dolaşıyordum oysa kiSicagi bahane etmeyelim (diyordu sonbahari yasayan kisi)
Nem kotu. Burda yine karsilasmadigim durum. O yuzden kitap okumaya engel mi bilemedimçok değil bir hafta önce kazak ile dolaşıyordum oysa ki
Sıcak neyse de inanılmaz nem var
ben kitabımı evde unuttum. O yüzden Demir Ökçeyi bitirmeye çabalıyorum
Sıcak, nem ve üstüne üstlük can sıkıntısıBen de okumayı çok özledim ama lanet bir sıcak var boğuluyorum resmen
Xiaomi Mi Vacuum Mop 1C 2 in 1 Robot Süpürge
O Okumuyor genelde nazar işleriyle ilgileniyor
öyleydiiiii ama şimdik okuyorO Okumuyor genelde nazar işleriyle ilgileniyor
Ben devralıyorum o zaman bu işi. Hadi oku bakalımöyleydiiiii ama şimdik okuyor
Roborock s5 max alacağım sanırım. Biraz daha düşünüp birine karar vereyim en iyisiXiaomi Mi Vacuum Mop 1C 2 in 1 Robot Süpürge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?