- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.319
- 158
Siz tabiatı okuyorsunuz o vakitBen piknikteyim valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne cabuk bitirdinPuslu Kıtalar Atlası
İnanılmaz bir kurgu inanılmaz bir anlatım. Olaylar öylesine dağınık ve bir o kadar da birbirine bağlantılı. Tadı damağımda kalan bir fantastik kurgu. Okuyun okutun![]()
HoşgeldinizHerkese iyi akşamlar. Buraya bir hafta önce üye oldum ve tesadüfen sizin başlığınıza denk geldim. O kadar güzel kitaplar okumuş ve fikir alışverişinde bulunmuşsunuz ki... Acaba aranıza bende katılabilir miyim? :)
Bu sozden sonra bu gece bitirmek sart oldu238 sayfaydı zaten bence dün bitmeliydi
![]()
Teşekkür ederimmHoşgeldinizilk sayfada kurallar yazılı.
![]()
HoşgeldinizHerkese iyi akşamlar. Buraya bir hafta önce üye oldum ve tesadüfen sizin başlığınıza denk geldim. O kadar güzel kitaplar okumuş ve fikir alışverişinde bulunmuşsunuz ki... Acaba aranıza bende katılabilir miyim? :)
Küstüm işte herkeste de bir okuma iştahı. Demiyorsunuz bu ay Teo derece yapacaydıBu sozden sonra bu gece bitirmek sart oldu
Obur kitabi usulca birakip Puslu kitalar atlasina devam edeyim
Hoş geldinizHerkese iyi akşamlar. Buraya bir hafta önce üye oldum ve tesadüfen sizin başlığınıza denk geldim. O kadar güzel kitaplar okumuş ve fikir alışverişinde bulunmuşsunuz ki... Acaba aranıza bende katılabilir miyim? :)
Ne duruyorsun C Capanin Gururu TeyomKüstüm işte herkeste de bir okuma iştahı. Demiyorsunuz bu ay Teo derece yapacaydı![]()
![]()
![]()
Hoş buldum❤, dün Yaşar Kemal'in Dağın Öte Yüzü serisini bitirdim. Burada Dorian Gray'in Portresini okuyanları gördüm benim kitaplığımda da vardı. Ona başlamayı düşünüyorumHoş geldinizşu anda okuduğunuz bir kitap var mı?
Ayy ben bitirmişsindirYa deme öyle amadur bitireyim ben de. Daha başlardayım. Hafta sonu elime kitap alamadım
Hemen gidiyorum okumayaNe duruyorsun C Capanin Gururu Teyom
Bak yine multitasking durumundayim. Hem yurumeye bandindayim hemde kitap okuyorum. Gerci buraya bakacagim diye kitabi biraktim. Takima menu yazmam lazimdi
Bu arada hinziyedinin ismini verilme sekli komik![]()
O zamanHoş buldum❤, dün Yaşar Kemal'in Dağın Öte Yüzü serisini bitirdim. Burada Dorian Gray'in Portresini okuyanları gördüm benim kitaplığımda da vardı. Ona başlamayı düşünüyorum![]()
Evettt ben yarın sabah başlıyorum, Can yayınlarından olan kitap var bendeO zamanLife light
Levaiz ve sizle beraber mini ortak okuma yapıyoruz
![]()