• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese iyi akşamlar. Buraya bir hafta önce üye oldum ve tesadüfen sizin başlığınıza denk geldim. O kadar güzel kitaplar okumuş ve fikir alışverişinde bulunmuşsunuz ki... Acaba aranıza bende katılabilir miyim? :)
Hoşgeldiniz😊 ilk sayfada kurallar yazılı. 😊😊

Okuduk bitti😀
Dorian Gray'in Portresi şimdi bitti fakat hiç sevemedim😐
C Calcifer senin ne durumda canım bitti mi?
Ne düşünüyorsun:)
Ya deme öyle ama 😔 dur bitireyim ben de. Daha başlardayım. Hafta sonu elime kitap alamadım

Herkese iyi akşamlar. Buraya bir hafta önce üye oldum ve tesadüfen sizin başlığınıza denk geldim. O kadar güzel kitaplar okumuş ve fikir alışverişinde bulunmuşsunuz ki... Acaba aranıza bende katılabilir miyim? :)
Hoş geldiniz ♥️ şu anda okuduğunuz bir kitap var mı?

Eklentiler

• E8B49862-83B1-4188-97B4-7FE74FD92716.webp
    E8B49862-83B1-4188-97B4-7FE74FD92716.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 20
Küstüm işte herkeste de bir okuma iştahı. Demiyorsunuz bu ay Teo derece yapacaydı :63: :63: :63:
Ne duruyorsun C Capanin Gururu Teyom
Bak yine multitasking durumundayim. Hem yurumeye bandindayim hemde kitap okuyorum. Gerci buraya bakacagim diye kitabi biraktim. Takima menu yazmam lazimdi 😂

Bu arada hinziyedinin ismini verilme sekli komik 🤭

Hoş geldiniz ♥️ şu anda okuduğunuz bir kitap var mı?
Hoş buldum❤, dün Yaşar Kemal'in Dağın Öte Yüzü serisini bitirdim. Burada Dorian Gray'in Portresini okuyanları gördüm benim kitaplığımda da vardı. Ona başlamayı düşünüyorum🌟

Hoş buldum❤, dün Yaşar Kemal'in Dağın Öte Yüzü serisini bitirdim. Burada Dorian Gray'in Portresini okuyanları gördüm benim kitaplığımda da vardı. Ona başlamayı düşünüyorum🌟
O zaman Life light Life light Levaiz Levaiz ve sizle beraber mini ortak okuma yapıyoruz 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X