• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz tabiatı okuyorsunuz o vakit😉
Eveet bugün de böyle oldu 🤗 eve gelince siyer okudum biraz yalnız okuduğum kitabın iki sayfası normal kitabın üç sayfasına denk gelir 😄 not alarak okuduğum için de fazla ilerlemiyor ama benim amacım zaten sindirerek, öğrenerek okumak 🤗
Herkese iyi akşamlar. Buraya bir hafta önce üye oldum ve tesadüfen sizin başlığınıza denk geldim. O kadar güzel kitaplar okumuş ve fikir alışverişinde bulunmuşsunuz ki... Acaba aranıza bende katılabilir miyim? :)
Hoşgeldiniz 🌸🤗
Küstüm işte herkeste de bir okuma iştahı. Demiyorsunuz bu ay Teo derece yapacaydı :63: :63: :63:
Hadi hadii sen de kitabımı unuttum deyip uygulamalardan okuyorsun sanki bilmiyozzz :KK53: :ıslık:
Hemen gidiyorum okumaya 😍
Öhhhümm 👇🏻🤫
IMG_20210808_224759.webp

Eveet bugün de böyle oldu 🤗 eve gelince siyer okudum biraz yalnız okuduğum kitabın iki sayfası normal kitabın üç sayfasına denk gelir 😄 not alarak okuduğum için de fazla ilerlemiyor ama benim amacım zaten sindirerek, öğrenerek okumak 🤗

Hoşgeldiniz 🌸🤗

Hadi hadii sen de kitabımı unuttum deyip uygulamalardan okuyorsun sanki bilmiyozzz :KK53: :ıslık:

Öhhhümm 👇🏻🤫
Eki Görüntüle 2898628
Cemil gibi sevim koşş tarzı bi okuma kasdetmemistim ya😂hazır doğa ile iç iceyken tefekkür babında demiştim.cemil de intikal etti ahirete. Allah rahmet eylesin.cocukken azmi izledik

Hoşgeldiniz 🌸🤗

Öhhhümm 👇🏻🤫
Eki Görüntüle 2898628
U UcanSupurge

Senin de aklına ben geldim değil mi ? Kazenin bugünkü postunu görünce hemen Cemil nicki açığa çıkmış mı diye baktım biliyor musun ? Malesef değilmiş ama 😕
Kullanıcı adın gayet orijinal ama merak ettim kk da kim cemil diye nick almış 😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X