Bu aksam da 18de yesinler ne olacako zaman onları ihmal etme
Ama saat 18.39 oldu yazık çok acıkmışlardırBu aksam da 18de yesinler ne olacak
Bize 17.47 dahaAma saat 18.39 oldu yazık çok acıkmışlardır
Eveetttdimek öyleeeeeeee
Kuzum ben birinciyim ama sondanEveettt
Bu ay son bi tolerans taniyorum eski birincilere. Eylulde tahta kurulurum haberiniz olsun
Yalniz cok buyuk konusuyorum Allah sonumu hayir etsin insallah
AhahaKuzum ben birinciyim ama sondan
Eveettt
Bu ay son bi tolerans taniyorum eski birincilere. Eylulde tahta kurulurum haberiniz olsun
neyse birinci olmasam da seni geçeyim bari bu ay
Şu mesajı kaydedeyim ne olur ne olmazEveettt
Ayy etmesemiydin acaba arada mi kaynasaydiŞu mesajı kaydedeyim ne olur ne olmaz
Yakaladım bir kereAyy etmesemiydin acaba arada mi kaynasaydi
Kaptanım bu ay farklılık yağıp ilk 10 derecesi mi koysak başka oluru yok çünküSavaş boyalarını sürmeye hazırlanın
Sessiz sessiz duruyordun ortalığı ayağa kaldırdın beebir lafıma bakıyorlarmış, teo derece yapmasın diye bu çaba değil mi
Kütüphaneler ödünç kitap veriyor mu acaba ?milli kütüphaneler arşiv niteliğinde olduğu için vermiyormuş. Bilginiz var mi bu konuda ?Selam
Dereceye girmisim
Bu ay hedefim kutuphaneden kullandigim 6 kitabi bitirmek. Ama yogun is temposu sayesinde gunluk okudugum Sayfa az
Bu ay en az 150 kitap okunmasını bekliyorum eğer 150 üzeri kitap okunursa ilk 5i yayınlarımKaptanım bu ay farklılık yağıp ilk 10 derecesi mi koysak başka oluru yok çünkü
Sessiz sessiz duruyordun ortalığı ayağa kaldırdın bee
Ben yurtdisindayim o yuzden maalesef bilmiyorumKütüphaneler ödünç kitap veriyor mu acaba ?milli kütüphaneler arşiv niteliğinde olduğu için vermiyormuş. Bilginiz var mi bu konuda ?
He ya hem de nasılKaptanım bu ay farklılık yağıp ilk 10 derecesi mi koysak başka oluru yok çünkü
Sessiz sessiz duruyordun ortalığı ayağa kaldırdın bee
Arkidişler sağ olsunarkidişler sağ olsun o sayı olur olurBu ay en az 150 kitap okunmasını bekliyorum eğer 150 üzeri kitap okunursa ilk 5i yayınlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?