- 4 Kasım 2018
- 26.816
- 110.503
- 598
Bu aksam da 18de yesinler ne olacako zaman onları ihmal etme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aksam da 18de yesinler ne olacako zaman onları ihmal etme![]()
Ama saat 18.39 oldu yazık çok acıkmışlardırBu aksam da 18de yesinler ne olacak![]()
Bize 17.47 dahaAma saat 18.39 oldu yazık çok acıkmışlardır![]()
![]()
Eveetttdimek öyleeeeeeee![]()
Kuzum ben birinciyim ama sondanEveettt
Bu ay son bi tolerans taniyorum eski birincilere. Eylulde tahta kurulurum haberiniz olsun
Yalniz cok buyuk konusuyorum Allah sonumu hayir etsin insallah![]()
AhahaKuzum ben birinciyim ama sondan![]()
Eveettt
Bu ay son bi tolerans taniyorum eski birincilere. Eylulde tahta kurulurum haberiniz olsun
neyse birinci olmasam da seni geçeyim bari bu ay![]()
Şu mesajı kaydedeyim ne olur ne olmazEveettt
Ayy etmesemiydin acaba arada mi kaynasaydiŞu mesajı kaydedeyim ne olur ne olmaz![]()
Yakaladım bir kereAyy etmesemiydin acaba arada mi kaynasaydi![]()
Kaptanım bu ay farklılık yağıp ilk 10 derecesi mi koysak başka oluru yok çünküSavaş boyalarını sürmeye hazırlanın![]()
Sessiz sessiz duruyordun ortalığı ayağa kaldırdın beebir lafıma bakıyorlarmış, teo derece yapmasın diye bu çaba değil mi![]()
Kütüphaneler ödünç kitap veriyor mu acaba ?milli kütüphaneler arşiv niteliğinde olduğu için vermiyormuş. Bilginiz var mi bu konuda ?Selam
Dereceye girmisim
Bu ay hedefim kutuphaneden kullandigim 6 kitabi bitirmek. Ama yogun is temposu sayesinde gunluk okudugum Sayfa az![]()
Bu ay en az 150 kitap okunmasını bekliyorum eğer 150 üzeri kitap okunursa ilk 5i yayınlarımKaptanım bu ay farklılık yağıp ilk 10 derecesi mi koysak başka oluru yok çünkü
Sessiz sessiz duruyordun ortalığı ayağa kaldırdın bee![]()
Ben yurtdisindayim o yuzden maalesef bilmiyorumKütüphaneler ödünç kitap veriyor mu acaba ?milli kütüphaneler arşiv niteliğinde olduğu için vermiyormuş. Bilginiz var mi bu konuda ?
He ya hem de nasılKaptanım bu ay farklılık yağıp ilk 10 derecesi mi koysak başka oluru yok çünkü
Sessiz sessiz duruyordun ortalığı ayağa kaldırdın bee![]()
Arkidişler sağ olsunarkidişler sağ olsun o sayı olur olurBu ay en az 150 kitap okunmasını bekliyorum eğer 150 üzeri kitap okunursa ilk 5i yayınlarım
![]()