- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.231
- 598
Tutunamayanlar okudun mu cınımYa cok heyecanli basladi merakla okudum. 74. Sayfadayim.Malum suanda da salgin varken baya ilgimi cekti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutunamayanlar okudun mu cınımYa cok heyecanli basladi merakla okudum. 74. Sayfadayim.Malum suanda da salgin varken baya ilgimi cekti![]()
Aynen canim dilide cok sade kitabin.Bakalim bunu bitireyim araya bi kac kitap sıkıştırıp okurum görmek kitabını olmazsaEvet ilk sayfadan itibaren içine alıyor aralarda bir duruluyor sonra yine hızlanıyor. Çok iyi kitap. Görmek kitabını onun kadar övemeyeceğim. Çok zor okudum onu ben
AhahhaTutunamayanlar okudun mu cınımçok hızlı ilerliyor körlük sonrası onu mu okusan
Bildirim topiğinden gelen Teo
![]()
Yine harika bir yerUrfa Kalesi, Göbeklitepe, Harran Kültür Evleri, Tarihi Harran Üniversitesi, Balıklıgöl, Fırat Nehri,
Eki Görüntüle 2900211
Eki Görüntüle 2900212
Eki Görüntüle 2900213
Eki Görüntüle 2900214
Eki Görüntüle 2900215
Eki Görüntüle 2900216
Şanlıurfa'dan herkese günaydın kitap kurtları
Mazereti olanlar hariç, aktif olmayanları etiket listesinden çıkarıyorum. Çıkardıklarımı bir daha etiket listesine almayacağım.
Tişikkir ederim
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
Boncobo
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
Ay sonunda yorumluyoruz canımBu arada bu ayin kitabini hemen yorumlamiyorsunuz degil mi bu hafta siparis verecegim insallah bu ayin kitabini da sizle okuyup yorumlamak isterim![]()
Yine C Calcifer den kızgın yemişim. En iyisi gidip kitap okuyayımAynen canim dilide cok sade kitabin.Bakalim bunu bitireyim araya bi kac kitap sıkıştırıp okurum görmek kitabını olmazsa
Ahahhadogum yapali 1-2 hafta olmustu lohusa kafasıyla tutunamayanlari okumaya baslamistim bendeki nasil bir gafletse ve tabiki kitaba tutunamadim
bi daha baslarmiyim o kitaba pek sanmiyorum.
Yok canım diğer ay yorumlayacağızBu arada bu ayin kitabini hemen yorumlamiyorsunuz degil mi bu hafta siparis verecegim insallah bu ayin kitabini da sizle okuyup yorumlamak isterim![]()
Eski alışkanlıklardan kolay kurtulamıyor insan. rahat dur Teo
Tünaydınlar efendim bugün Romeo ve Julieti tekrar okuma arzusuyla uyandım o yüzden telefonu elime ancak aldımUrfa Kalesi, Göbeklitepe, Harran Kültür Evleri, Tarihi Harran Üniversitesi, Balıklıgöl, Fırat Nehri,
Eki Görüntüle 2900211
Eki Görüntüle 2900212
Eki Görüntüle 2900213
Eki Görüntüle 2900214
Eki Görüntüle 2900215
Eki Görüntüle 2900216
Mazereti olanlar hariç, aktif olmayanları etiket listesinden çıkarıyorum. Çıkardıklarımı bir daha etiket listesine almayacağım.
Tişikkir ederim
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
Boncobo
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
Ben de tutunamayanları okuyorum hadi bir destek verelim birbirimizeTutunamayanlar okudun mu cınımçok hızlı ilerliyor körlük sonrası onu mu okusan
Bildirim topiğinden gelen Teo
![]()
burada sana destek verecek kişiBen de tutunamayanları okuyorum hadi bir destek verelim birbirimize
TunaydinnnnnUrfa Kalesi, Göbeklitepe, Harran Kültür Evleri, Tarihi Harran Üniversitesi, Balıklıgöl, Fırat Nehri,
Eki Görüntüle 2900211
Eki Görüntüle 2900212
Eki Görüntüle 2900213
Eki Görüntüle 2900214
Eki Görüntüle 2900215
Eki Görüntüle 2900216
Tişikkir ederim
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
Boncobo
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
Olric' e benden selamBen de tutunamayanları okuyorum hadi bir destek verelim birbirimize
Son kararın mı okumak, bence biraz daha düşünburada sana destek verecek kişikk birinci noteri çok sever o kitabı. diğerleri okurken tutunamayıp bıraktılar
Ben de Kasım ayında okumayı planlıyorum onu
ilk üye olduğumdan beri okuduğumu söylemediğin için tişikkürlerburada sana destek verecek kişikk birinci noteri çok sever o kitabı. diğerleri okurken tutunamayıp bıraktılar
Ben tutunuyor gibiyim ama tam tutunamadım dbjdjdjjdkdkdburada sana destek verecek kişikk birinci noteri çok sever o kitabı. diğerleri okurken tutunamayıp bıraktılar
çok isterdim de 2018den beri okumaya çalışıyorumBen de tutunamayanları okuyorum hadi bir destek verelim birbirimize
Fndjkdkdkçok isterdim de 2018den beri okumaya çalışıyorum![]()
İleteceğimOlric' e benden selam
Motive etmeyi çok isterdim ama bir Turgutzede olarak çok üzgünüm![]()
Yaa sevindimmMelodi zevklerimiz benzeşiyor paşalıyıda severim radyodan tabi![]()
Ben de çalışıyorum işteyken bazen alabiliyorum elime, eve geçince de yatmadan önce bi yarım saat siyer okuyorum. Az da olsa her gün okumaya gayret ediyorumAh malesef calisiyorumkitabimi da heyecanla okumayi bekliyorum bi firsat bulsam da birazcik okusam
![]()