• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ilk sayfadan itibaren içine alıyor aralarda bir duruluyor sonra yine hızlanıyor. Çok iyi kitap. Görmek kitabını onun kadar övemeyeceğim. Çok zor okudum onu ben
Aynen canim dilide cok sade kitabin.Bakalim bunu bitireyim araya bi kac kitap sıkıştırıp okurum görmek kitabını olmazsa
Tutunamayanlar okudun mu cınım :KK70: çok hızlı ilerliyor körlük sonrası onu mu okusan :ıslık: Bildirim topiğinden gelen Teo :cool:
Ahahha :KK70: dogum yapali 1-2 hafta olmustu lohusa kafasıyla tutunamayanlari okumaya baslamistim bendeki nasil bir gafletse ve tabiki kitaba tutunamadim :KK70: bi daha baslarmiyim o kitaba pek sanmiyorum.

Aynen canim dilide cok sade kitabin.Bakalim bunu bitireyim araya bi kac kitap sıkıştırıp okurum görmek kitabını olmazsa

Ahahha :KK70: dogum yapali 1-2 hafta olmustu lohusa kafasıyla tutunamayanlari okumaya baslamistim bendeki nasil bir gafletse ve tabiki kitaba tutunamadim :KK70: bi daha baslarmiyim o kitaba pek sanmiyorum.
Yine C Calcifer den kızgın yemişim. En iyisi gidip kitap okuyayım :KK23:

Melodi zevklerimiz benzeşiyor paşalıyıda severim radyodan tabi 😌
Yaa sevindimm :KK56: Kitabında biraz fazla eleştiri ve bazılarına karşı sempatizanlık sezdim ama başladım bitireyim madem:ukala:
Ah malesef calisiyorum😫 kitabimi da heyecanla okumayi bekliyorum bi firsat bulsam da birazcik okusam😉
Ben de çalışıyorum işteyken bazen alabiliyorum elime, eve geçince de yatmadan önce bi yarım saat siyer okuyorum. Az da olsa her gün okumaya gayret ediyorum:kahve:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X