- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
Bence sen artık kitabı sal gitsinçok isterdim de 2018den beri okumaya çalışıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen artık kitabı sal gitsinçok isterdim de 2018den beri okumaya çalışıyorum![]()
Her gün 10 15 sayfa olarak yan kitap babında okuyayım diyorumOlric' e benden selam
Motive etmeyi çok isterdim ama bir Turgutzede olarak çok üzgünüm
Son kararın mı okumak, bence biraz daha düşün![]()
Emin olamadım. belki bitirmiştir dedimilk üye olduğumdan beri okuduğumu söylemediğin için tişikkürler![]()
Göbekli Tepe'nin gülü Atiye'yi unutmuşsun başkanımUrfa Kalesi, Göbeklitepe, Harran Kültür Evleri, Tarihi Harran Üniversitesi, Balıklıgöl, Fırat Nehri,
Eki Görüntüle 2900211
Eki Görüntüle 2900212
Eki Görüntüle 2900213
Eki Görüntüle 2900214
Eki Görüntüle 2900215
Eki Görüntüle 2900216
Şanlıurfa'dan herkese günaydın kitap kurtları
Mazereti olanlar hariç, aktif olmayanları etiket listesinden çıkarıyorum. Çıkardıklarımı bir daha etiket listesine almayacağım.
Tişikkir ederim
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
Aynı böyle yaptım bende iki ayda bitti kitap, sonra adım gizli okuyucuya çıktıHer gün 10 15 sayfa olarak yan kitap babında okuyayım diyorum![]()
Filmi de varmışAkşama bitecek az kaldı. Gray gray gray bencil pislikBence Levaiz de sevdi de Gray'e gıcık oldu kjdhsdşk
Sen oku ondan sonra yorumlarız. Çabuk bitirirsin zatenFilmi de varmış
Çok akıcıydı kitap Oscar Wilde ömrüne bir kaç roman daha sığdırmalıydı
1984 e başlayım diyorum yorumlamasına yetişeyim
Başlarım bu akşamSen oku ondan sonra yorumlarız. Çabuk bitirirsin zaten
Dokuzuncu günüm canım ,son iki gündür daha iyiyim şükür sadece öksürük devam ediyor.Teşekkür ederim sorduğun için
Kukrim yavrum çok sevindim iyi olmanaDokuzuncu günüm canım ,son iki gündür daha iyiyim şükür sadece öksürük devam ediyor.Teşekkür ederim sorduğun için![]()
Dorian güzelliğinin büyüsüne kapılmış bencil biri. Güzelliği sayesinde istediği her şeyi elde edebileceğini düşünüyor ki bunu da destekleyen dostları var. Onlar da az değil fişekliyorlar adamıDorian'a rağmen sevdiysen seni kutlarım canım
Kesin ölee benceli değil![]()
Dorian’ı değil aslında kitabın konusunu işleniş şeklini sevdim. Basel, Dorian ve Henry birbirinden farklı ama birini tamamlayan karakterler gibi geldi. Off çok konuşasım varDorian'a rağmen sevdiysen seni kutlarım canım
Kesin ölee benceli değil![]()
Calcim,teşekkür ederim canım geçiyor inşallahKukrim yavrum çok sevindim iyi olmana![]()
Şimdi şu Dorian muhabbetinden sonra çok emin olamadım, malum çok çekti bu bünye histeriklerdenDorian’ı değil aslında kitabın konusunu işleniş şeklini sevdim. Basel, Dorian ve Henry birbirinden farklı ama birini tamamlayan karakterler gibi geldi. Off çok konuşasım var
Eleadora bence sen de okumalısın seversin
![]()
Bence seveceksin okumalısın. Anna gibi değilŞimdi şu Dorian muhabbetinden sonra çok emin olamadım, malum çok çekti bu bünye histeriklerden
Bir bakayım konusuna neymiş![]()
Yok yok korkmasın gözünŞimdi şu Dorian muhabbetinden sonra çok emin olamadım, malum çok çekti bu bünye histeriklerden
Bir bakayım konusuna neymiş![]()
Anna karakteri yüzeysel işlenmişti. Dorian’ın maşallahı varBence seveceksin okumalısın. Anna gibi değil![]()
Bir de erkekYok yok korkmasın gözün
Anna karakteri yüzeysel işlenmişti. Dorian’ın maşallahı var![]()
![]()