valla benim en sevdiğin kitaptır. selim de benim ilk aşkımdirama ağır ilerleyen bi kitap. insana çok şey kattığını inanıyorum.
bazen insanın kendini görebilmesi için kendine toplum gözünün dışında bakması gerekiyor. bu kitapta en sevdiğim şey de buydu. toplum seni gördüğü ya da görmek istediği aslında sen olmayabilirsin. ya da o olmak istemeyebilirsin.
bunun nedenlerini ve sonuçlarını çok güzel vermiş:)
ben topluma önem veririm değer veririm. ama ben de çok zaman uyumsuz olduğum için kafamda deli sorular yalnız oturur düşünürüm:)
jio nun kitaplarını okurken böyle bi rahatlama geliyor bana. beynim dinleniyor gibiElveda Haziran/Sarah Jıo
Bir bankada müdür yardımcısı olarak çalışan June yoğun iş temposunda büyük teyzesi Ruby'nin öldüğünü ve mirasıyla birlikte Mavi Kuş Kitabevini de ona bıraktığını öğrenir. Oraya gittiğinde ;teyzesinin öğrenmesini istediği sırlarını, yavaş yavaş bir bilmece çözer gibi öğrenir ve hayatı değişir.
Kitapta kardeşliğe ,dostluğa,ihanete,aşka,anneliğe değinilip çok güzel mesajlar verilmiş.
Ben sevdim sürükleyici ,bir çırpıda okunabilen bir kitap olmuş yine.
evet diyeceğim ama Calcim kızgın atacak, gizlice yapmamız lazımOkurum okurum inanıyorumAz biraz da nazar filan mi etsek
Bende Kelebek Adası ile başladım ,Paris’ten Çiçeklerle ,Son Kamelya ve son olarak Elveda Haziran’ı okudum hepsini sevdim .Sarah kitaplarını ben de çok sevimli bulurum hemen biter böle naif bi yanı olur:)
Çoktandır okumadığımı farkettim bende araya alayım bir iki tane:)
Hannah da bu minvalde bi yazar okumadıysan onu da tavsiye ederim:)
Çok naif bir kalemi var gerçekten ,kurguları güzel oluyor ,ben de çok seviyorum su gibi akıp gidiyor romanlarıjio nun kitaplarını okurken böyle bi rahatlama geliyor bana. beynim dinleniyor gibi
Özele gelevet diyeceğim ama Calcim kızgın atacak, gizlice yapmamız lazım
tamam tamam liste genişÖzele gelbildirim sayfasında 500 sayfa üstü okuyanlar öncelikli olsun 👁
Teo okuduğunda ben , ben okuduğumda teo okuyamıyor bi güçlerimizi birleştirebilsek çok şey yapacağız da olmüyür
Aynen ya zalımlar 300 sayfadan aşağı okumamışlartamam tamam liste geniş
sorun nerde acaba? Buna yoğunlaşmamız şartTeo okuduğunda ben , ben okuduğumda teo okuyamıyor bi güçlerimizi birleştirebilsek çok şey yapacağız da olmüyür
bu hale düşürenler utansın
Aynen bu kısmı halletsek nazara da gerek kalmayacaksorun nerde acaba? Buna yoğunlaşmamız şart
sevmeyecek misin artık beni
Ohh yırttımÖzele gelbildirim sayfasında 500 sayfa üstü okuyanlar öncelikli olsun 👁
Hemde nasıllllÇok güzel bir his değil mi?
Ya ama onun 300 sayfasını temmuz ayında okumuştumAaa bilmiyordum tek okuduğum kitabı Gün Olur Asra Bedelteşekkür ederim canım Bilgi için
Sen de 1.000 küsür sayfa okumuşsun dostum gözyaşım yine pıt
Anca barajı geçerizhe he ittifaka varım
Kitap okurken kullan bariSelam kızlarcımm
MelodiminEsi Benim zaten kullanmam gereken bir gözlüğüm var fakat inat ediyorum:) Ruhum daralıyor gözlük takınca
C Calcifer Bende okuyamadım Martin kuzusunu canım inşallah bu ay biterBugün temizlik var yarın alışveriş pazar misafirlerim geliyor
C Capanin Gururu Teyom İyi olmuş bak bugün de unut şarj aletini
Tutunamayabilirim emin değilim bi denicemhepiniz bir gün tutunamayanlara tutunacaksiniz bonusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?