- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.231
- 598
he he ittifaka varımBenim de öyleee çare gözlük
Benim de migrenim var öyle uzun süreli okuyamıyorum maalesef. Doktor dinlendirici gözlük vermişti aynı zamanda TV ekranına bakarken kullanayım diye. Onunla odaklanabiliyorum canım aklında bulunsun. Yalnız her zaman takmıyorum tembellik olmasın diye
Kitap ittifakı mı kursak kızlar???C Capanin Gururu Teyom
ben de şarj makinemi fakültede unutmuştum, akşam giremedim onun yerine kitap okudum
haftasonu zorlanırım yaSelam kızlarcımm
MelodiminEsi Benim zaten kullanmam gereken bir gözlüğüm var fakat inat ediyorum:) Ruhum daralıyor gözlük takınca
C Calcifer Bende okuyamadım Martin kuzusunu canım inşallah bu ay biterBugün temizlik var yarın alışveriş pazar misafirlerim geliyor
C Capanin Gururu Teyom İyi olmuş bak bugün de unut şarj aletini
bi de minnoş robot geldi evi süpürdü, bayıldım yaNaptın naptın
Gözün cücüklenince mecbur kalıyosuninat ediyorum:) Ruhum daralıyor gözlük takınca
bi de minnoş robot geldi evi süpürdü, bayıldım ya
Gözün cücüklenince mecbur kalıyosun
Nen var? Yani gözündeÇok zorlanıyorum aslında ama en fazla 1 saat durabiliyorum. Lens denemek istiyorum uzun zamandır inşallah onu kullanabilirim.
sevmeyecek misin artık beniSen kitap okuyamayan evini süpüren teyosun diye sevdim seni şimdi nolacak
12-13 senedir lens kullanıyorumÇok zorlanıyorum aslında ama en fazla 1 saat durabiliyorum. Lens denemek istiyorum uzun zamandır inşallah onu kullanabilirim.
Kaç sayfaben de şarj makinemi fakültede unutmuştum, akşam giremedim onun yerine kitap okudum
Ağustosun ortası olmuş 0 sayfa 0 kitapkuzu rakipler fena, ilk 3e girmem imkansız ama havlu atmak yok
Hipermetrop astigmat 2,5 falandı inşallah 10 olmamıştırNen var? Yani gözünde
Sarah kitaplarını ben de çok sevimli bulurum hemen biter böle naif bi yanı olur:)Elveda Haziran/Sarah Jıo
Bir bankada müdür yardımcısı olarak çalışan June yoğun iş temposunda büyük teyzesi Ruby'nin öldüğünü ve mirasıyla birlikte Mavi Kuş Kitabevini de ona bıraktığını öğrenir. Oraya gittiğinde ;teyzesinin öğrenmesini istediği sırlarını, yavaş yavaş bir bilmece çözer gibi öğrenir ve hayatı değişir.
Kitapta kardeşliğe ,dostluğa,ihanete,aşka,anneliğe değinilip çok güzel mesajlar verilmiş.
Ben sevdim sürükleyici ,bir çırpıda okunabilen bir kitap olmuş yine.
kuzum okursun daha 18 gün varKaç sayfa
Ağustosun ortası olmuş 0 sayfa 0 kitapnasıl üzülmeyeyim
Okurum okurum inanıyorumkuzum okursun daha 18 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?