Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
he he ittifaka varım

Selam kızlarcımm
MelodiminEsi Benim zaten kullanmam gereken bir gözlüğüm var fakat inat ediyorum:) Ruhum daralıyor gözlük takınca
C Calcifer Bende okuyamadım Martin kuzusunu canım inşallah bu ay biter Bugün temizlik var yarın alışveriş pazar misafirlerim geliyor
C Capanin Gururu Teyom İyi olmuş bak bugün de unut şarj aletini

C Calcifer kitap oku uygulaması var ya logosu 3 kitap olan hah işte o puslu kıtalar atlasını açmıyor tutunamayanları açıyorum onu açıyor bu nasıl bir işarettir ya
puslu kıtalarda birşey var demek benim de zor açtı onu. Bir daha pdf yaptım, sonra tekrar epub yaptım da oldu

Elveda Haziran/Sarah Jıo

Bir bankada müdür yardımcısı olarak çalışan June yoğun iş temposunda büyük teyzesi Ruby'nin öldüğünü ve mirasıyla birlikte Mavi Kuş Kitabevini de ona bıraktığını öğrenir. Oraya gittiğinde ;teyzesinin öğrenmesini istediği sırlarını, yavaş yavaş bir bilmece çözer gibi öğrenir ve hayatı değişir.
Kitapta kardeşliğe ,dostluğa,ihanete,aşka,anneliğe değinilip çok güzel mesajlar verilmiş.
Ben sevdim sürükleyici ,bir çırpıda okunabilen bir kitap olmuş yine.

Sarah kitaplarını ben de çok sevimli bulurum hemen biter böle naif bi yanı olur:)
Çoktandır okumadığımı farkettim bende araya alayım bir iki tane:)
Hannah da bu minvalde bi yazar okumadıysan onu da tavsiye ederim:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…