- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
Senin branşın nedir canım ?8. yılım yaşlandım, 9.yılım eyvah diyen arkadaşlar ; ben 11.yılımda olarak napsam acaba eyvahın ötesi varmi.Dante gibi ortasındayız ömrün deyip kederli bi kahve içeyim en iyisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin branşın nedir canım ?8. yılım yaşlandım, 9.yılım eyvah diyen arkadaşlar ; ben 11.yılımda olarak napsam acaba eyvahın ötesi varmi.Dante gibi ortasındayız ömrün deyip kederli bi kahve içeyim en iyisi
Branşın mükMatematik benim.Hem bedensel hem beyinsel olarak yorucu ama seviyorum ben
Yok ya çok yıpratıyorHaklisiniz.Zaman gecse bile ruhumuz yaşlanmasa bari.biyolojik saatimizi çıkarip kenara koyabilseydik iyiydi
Acaip bi yaşlanma korkusu var bende,1984 u okuyorum şimdi,sizlerde ortak okumada okudunuz sanrım, bugün mesela birkaç satır yaşlılığa dair yazmis o kısmı okuyunca dalıp gittim mesela nasil olcak bizim halimiz diye.Çok yaşlanmadan ahirete intikal etmek temennimYok ya çok yıpratıyor![]()
Sevdiğim branşlardanMatematik benim.Hem bedensel hem beyinsel olarak yorucu ama seviyorum ben
Akıllı tahtalar bazen jeneratörlerBranşın müksen öğrencilerle velilerle uğraşıyorsun. Biz garibanlar robotlarla, makinelerle, internetle, müdürü velisi öğrencisi öğretmeni say say bitmiyor
İçim şişti branştan
Yok deve diyeydin tövbe Ya RabbimSevdiğim branşlardan
Akıllı tahtalar bazen jeneratörlerilk atandığım yıl jeneratör arızasına anlarsın sen diye çağırılmıştım
![]()
Böyle kıymet bilen hocalar da oluyor tabiiEvet ya siz sevgili kurtaricilarimiz iyiki varsiniz![]()
Ben de oğlakkkYaa minnoşum benim
9. Seneme başlıyorum eyvah eyvah
Bizde zümre olayı pek yok malum o yüzden aşırı mutlu oldum
Tipik bir Oğlak burcuyum ben deduygusallığın dibi ama çaktırmaz
![]()
Bu yüzden branşımı sevmiyorum öğretmen değil tamirci muamelesi yapılıyor diyeYok deve diyeydin tövbe Ya Rabbimbilumum elektronik aygıt tamir edilir yazıyor alnımızda çünkü
Hay canını yirim seninBen de oğlakkk![]()
Okula yeni gelip branşımı soranlara ben ortalık malıyım her işi yaparım diyorumBu yüzden branşımı sevmiyorum öğretmen değil tamirci muamelesi yapılıyor diye![]()
Hoş geldin nerdesin ya huMerhabaaaa! Aşırı seven kadınlar okuyorum. Herkese tavsiye ederim.
Neler aldın?Benim konumdan bana bildirim gelmiyor
Kitaplarım geldi