• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Matematik benim.Hem bedensel hem beyinsel olarak yorucu ama seviyorum ben
Branşın mük 👌🏻 sen öğrencilerle velilerle uğraşıyorsun. Biz garibanlar robotlarla, makinelerle, internetle, müdürü velisi öğrencisi öğretmeni say say bitmiyor 🥴
İçim şişti branştan

Yok ya çok yıpratıyor 😪
Acaip bi yaşlanma korkusu var bende,1984 u okuyorum şimdi,sizlerde ortak okumada okudunuz sanrım, bugün mesela birkaç satır yaşlılığa dair yazmis o kısmı okuyunca dalıp gittim mesela nasil olcak bizim halimiz diye.Çok yaşlanmadan ahirete intikal etmek temennim

Matematik benim.Hem bedensel hem beyinsel olarak yorucu ama seviyorum ben
Sevdiğim branşlardan 😍
Branşın mük 👌🏻 sen öğrencilerle velilerle uğraşıyorsun. Biz garibanlar robotlarla, makinelerle, internetle, müdürü velisi öğrencisi öğretmeni say say bitmiyor 🥴
İçim şişti branştan
Akıllı tahtalar bazen jeneratörler 🤣 ilk atandığım yıl jeneratör arızasına anlarsın sen diye çağırılmıştım 🙈

Sevdiğim branşlardan 😍

Akıllı tahtalar bazen jeneratörler 🤣 ilk atandığım yıl jeneratör arızasına anlarsın sen diye çağırılmıştım 🙈
Yok deve diyeydin tövbe Ya Rabbim 😅 bilumum elektronik aygıt tamir edilir yazıyor alnımızda çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X