- 20 Mart 2011
- 13.976
- 32.591
- 798
PekiiBKM den aldım atacağım görselleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PekiiBKM den aldım atacağım görselleri![]()
Yaaa Calciii yorumunu aşırı aşırı merak ediyorum
Kapağına aşık oldum resmen. Önümüzdeki ay onu ve Davam kitabını mutlaka okuyacağımYaaa Calciii yorumunu aşırı aşırı merak ediyorum![]()
Acımak ne kiGeçmiş olsun canım çok mu zor olduçok acıdı mı
![]()
Anladım benCalcifer başkanın kitapları için yazmıştım bunu
Sakın sakın ertelemeyin ilk üç ay sinirler gelişmeden . Yoksa inanın çok zor bir hafta oldu daha hala yara var. Çocuğun açısına karşı çaresizlik de cabasıİnşallah çabucak toparlanır canım hayırlı olsun sünnetiniz bizim de nasip olursa erkek olacak ben de bebekken sünnetini yaptırmak istiyordum senin yazdıklarınla daha fazla olumlu bakmaya başladım
21 aylıktı toparlandı sayılırGecmis olsun canim oglun kac aylik suan. Ben oglum 3aylikken gittim hafif grip gibiydi doktor yapmadi sunnet 6 aylikken yapildi cok sukur sıkıntısız atlattik biz. Sizin de biran once iyilesir insallah
Anladım benalıntı yapamıyor musun. Bazen mesajların karışıyor
Deme ya uff kıyamamAcımak ne ki![]()
İyi mi böyleBende kitap istiyorum almak ama beni tokatlayip uyandiran birsey olsun istiyorum.Yerden yere calsin :) Uyanayim artik
Aşık olunacak kadar varKapağına aşık oldum resmen. Önümüzdeki ay onu ve Davam kitabını mutlaka okuyacağım. O zaman yorumlarım İnşallah
Çok geçmiş olsunAcımak ne ki![]()
Vladimir Bartol Fedailerin Kalesi AlamutMerhabalar,
Tarihi roman okumak istiyorum.. tavsiye edeceğiniz bir yazar ya da roman varmı?
Ne tür kitap okumayı seversin?Bende kitap istiyorum almak ama beni tokatlayip uyandiran birsey olsun istiyorum.Yerden yere calsin :) Uyanayim artik
Teşekkür ederim, Hasan sabbah ile mi ilgili batinilik yanlış hatırlamıyorsamVladimir Bartol Fedailerin Kalesi Alamutbiraz sabır gerektiriyor baştan söyleyeyim
![]()