Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla sayısız alış verişim oldu bir kere yaşadım onu. Oluyor öyle arada. Yine de vazgeçme bu siteden
Insallah ben de senin gibi memnun kalirim canim cunku kitaplarin fiyatlari diger sitelere gore gercekten cok iyi

Hayırlı olsun inşallah

Insallah ben de senin gibi memnun kalirim canim cunku kitaplarin fiyatlari diger sitelere gore gercekten cok iyi
Aynen öyle baya uygun fiyatlar. Ben genelde onu amazon ile karşılaştırarak alıyorum. Bir de BKM de 100TL alışverişi 10 TL, 150TL alışverişe 15TL indirim yapıyor ya da sepete gittiğinde alttaki kampanyalardan yararlanabiliyorsun. Böylece daha uyguna geliyor

Banada hep saçma sapan ücretsiz kitaplar denk geliyor Geçen bir kitap vardı ücretsiz seçtim seriymiş tuzak bunlar

Banada hep saçma sapan ücretsiz kitaplar denk geliyor Geçen bir kitap vardı ücretsiz seçtim seriymiş tuzak bunlar
Ay bu sefer çok güzel kitaplar vardı. Hepsi bende olduğu için 15TL indirim yaptım. Bak bana denk gelen kitaplar;
Cesur Yeni Dünya
Kırmız Saçlı Kadın
1984 ikili set

Sineklerin Tanrısı

Ay bu sefer çok güzel kitaplar vardı. Hepsi bende olduğu için 15TL indirim yaptım. Bak bana denk gelen kitaplar;
Cesur Yeni Dünya
Kırmız Saçlı Kadın
1984 ikili set

Sineklerin Tanrısı
1984 ve Sineklerin Tanrısı bende de çıktı var diye almadım onları.Aydınlıkta diye bir kitap vardı onu sipariş verdim konusu hakkında en ugake bilgim yok kapağıda çok saçmaydı zaten
Geçen sefer Tess Gerristen’in bir kitabı denk geldi onu aldım bu ay okumayı düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…