• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla sayısız alış verişim oldu bir kere yaşadım onu. Oluyor öyle arada. Yine de vazgeçme bu siteden
Insallah ben de senin gibi memnun kalirim canim cunku kitaplarin fiyatlari diger sitelere gore gercekten cok iyi

Günaydın hanımlar .
Oğlum sünnet oldu cekmedigimiz dert çile kalmadı. Öncelikle bundan sonra hamile ya da erkek bebek doğurmuş tüm analara ilk üç ay sünnet yaptırdınız yaptırdınız sonrası çocuk için de senin için de cehennem demeyi bir borç biliyorum.
Ayrıca puslu kıtalar atlası bitti.
İnce memed 4, insanı tanıma sanatı , Tolstoy çocukluğum devam ediyor. Yaşlı adam ve denizi ekledim. Herkese bol keyifli okumalar diliyorum. Doğurmuş analara da ilk üç ay bebeğin sinirleri gelişmediği için sünneti hissetmeyecekleeini belirtmek ve hatırlatmak isterim.
Hayırlı olsun inşallah

Sümela Manastırı, Zağnos Vadisi Parkı, Haldizen Yaylası, Aygır Gölü, Uçarsu Şelalesi, Uzungöl

1629264470678.webp

1629264517372.webp

1629264569412.webp

1629264597452.webp

1629264632473.webp

1629264676275.webp

Trabzon'dan herkese günaydınlar :21: :21:

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
asliogretmen asliogretmen
Nego Nego
Life light Life light
Bonus Bonus
WunderLost WunderLost
Oriana Oriana
Margaret Hale Margaret Hale
Levaiz Levaiz
Eleadora Eleadora
Stevya Stevya
Mucizemsn Mucizemsn
Jawlensky Jawlensky
WOMAN WOMAN
Kukrim Kukrim
Nosking Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera Otrera
yet07 yet07
Natsume Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
nemesis nemesis
dayler dayler dayler dayler
Keira- Keira-
minik kalp0753 minik kalp0753
pomegranate_ pomegranate_
kimlanbu kimlanbu
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
Harpy Harpy
firdefs firdefs
Blue_Black Blue_Black
pacman pacman
ummhnisa ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc Alp_BuRc
bir civciv annesi bir civciv annesi
yesilimtrak yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_ Arrietty_
Boncobo Boncobo
hardyandholl hardyandholl
N nebula21
LeYli NaR LeYli NaR
@Hypatia 00

Insallah ben de senin gibi memnun kalirim canim cunku kitaplarin fiyatlari diger sitelere gore gercekten cok iyi
Aynen öyle baya uygun fiyatlar. Ben genelde onu amazon ile karşılaştırarak alıyorum. Bir de BKM de 100TL alışverişi 10 TL, 150TL alışverişe 15TL indirim yapıyor ya da sepete gittiğinde alttaki kampanyalardan yararlanabiliyorsun. Böylece daha uyguna geliyor

Aynen öyle baya uygun fiyatlar. Ben genelde onu amazon ile karşılaştırarak alıyorum. Bir de BKM de 100TL alışverişi 10 TL, 150TL alışverişe 15TL indirim yapıyor ya da sepete gittiğinde alttaki kampanyalardan yararlanabiliyorsun. Böylece daha uyguna geliyor
Banada hep saçma sapan ücretsiz kitaplar denk geliyor :KK70: :KK70: Geçen bir kitap vardı ücretsiz seçtim seriymiş 🙈🙈tuzak bunlar:skandal:

Banada hep saçma sapan ücretsiz kitaplar denk geliyor :KK70: :KK70: Geçen bir kitap vardı ücretsiz seçtim seriymiş 🙈🙈tuzak bunlar:skandal:
Ay bu sefer çok güzel kitaplar vardı. Hepsi bende olduğu için 15TL indirim yaptım. Bak bana denk gelen kitaplar;
Cesur Yeni Dünya
Kırmız Saçlı Kadın
1984 ikili set

Sineklerin Tanrısı

Ay bu sefer çok güzel kitaplar vardı. Hepsi bende olduğu için 15TL indirim yaptım. Bak bana denk gelen kitaplar;
Cesur Yeni Dünya
Kırmız Saçlı Kadın
1984 ikili set

Sineklerin Tanrısı
1984 ve Sineklerin Tanrısı bende de çıktı var diye almadım onları.Aydınlıkta diye bir kitap vardı onu sipariş verdim konusu hakkında en ugake bilgim yok🙈 kapağıda çok saçmaydı zaten🤣🤣
Geçen sefer Tess Gerristen’in bir kitabı denk geldi onu aldım bu ay okumayı düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X