- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Moral bozmak istemem ama aslen ErzincanlıyımBi kentin içindeki kişilerden yara alınca oranın adı dahi geçince bi tuhaf oluyo insan.Bende Erzincan'da çalışırken hayatımı tepetaklak eden hâlada üzerimde menfi izleri devam eden birtakım olaylar yaşadım biriyle.simdi bile erzincan adı geçince bi kasvet kaplar içimi.Bunun üstüne birde erzincanli cikiyomus burda şimdi
Ahahaa tahmin etmiştim o benim memleketim diyen birilerinin çıkacağınıMoral bozmak istemem ama aslen Erzincanlıyım
hamd olsun canım, iyiyim şükürHoşgeldiniz efenim nasılsınız
Ne haber fıstıkların en Anteplisi ?İyi öğlenler fıstıklar
sen nasılsınız acabaHoşgeldiniz efenim nasılsınız
gecikmeli geldim , köydeydim ancak geldimNe haber fıstıkların en Anteplisi ?
Köy dime şu ara uzun kaldım ya içim almıyorgecikmeli geldim , köydeydim ancak geldim
Seni gördüm daha iyi oldumsen nasılsınız acaba
bayağıdır yok canım.JES sen nerdesin entep demişken ne zamandır yoktum ben geldim sen yoksun
Ben çok takılmam bu tarz şeylere rahat olunAhahaa tahmin etmiştim o benim memleketim diyen birilerinin çıkacağınıelbette birileri canımızı yaktı diye şehri haritadan cikartmiycaz beynimizde .guzel anılarım ve hala görüştüğüm kıymetli dostlarim var oradan.sizede hürmetler
Ben iyi değilim. Grip oldum okuyamıyorum gözlerim acıyor. Ne yaptın bana söyle bakimhamd olsun canım, iyiyim şükür
Ya bu kitabı okuyunca inanılmaz filmini izleme isteği duydum. zamanım olmadığı için de okuyamadım
bir şey yapmadım ponçiğim :-( çok geçmiş olsunBen iyi değilim. Grip oldum okuyamıyorum gözlerim acıyor. Ne yaptın bana söyle bakim
Kitaplar ayrı muhteşem filmler ayrıYa bu kitabı okuyunca inanılmaz filmini izleme isteği duydum. zamanım olmadığı için de okuyamadım
Geçmiş olsunBen iyi değilim. Grip oldum okuyamıyorum gözlerim acıyor. Ne yaptın bana söyle bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?