Umarım beğenirsin:)
Güzeldi yakın zamanda okudum:)Vladimir Bartol Fedailerin Kalesi Alamutbiraz sabır gerektiriyor baştan söyleyeyim
Doğan Cüceloluğlu okumadıysanız tavsiye ederim, pişman olmazsınızoh iyi geldiama yetmez
Aslinda suan kisisel gelisimle alakali ya da daha cok psikolojiyle alakali biseyler okumak istiyorum yoksa aşk romanlarina bayilirim fakat bu kez baska olmali yani beni kendime getirsin istiyorum.
Selam canım. Sıkıntın her neyse tez zamanda çözülür umarım
Rabbim sıkıntını gidersin canım
Cok tesekkur ederim kizlarAllah ferahlık versin kalbine
Doğandan çıktı zaten yeni kitabı ve onu çok istiyorum anlıyomusun calciYayınevlerine baktın mı? Doğan kitap baskısı pahallı. PK yayınları olan ucuz
Bonus Amazon'da Kaybolan kitabı 29.22TL
Oo bi Tarık Tufan okuru varmış burda.Bende gençlik yıllarımda radyoda düş vakitlerini dinlerdim bir kaç kitabını okumuslugumda var.Neredeyse 15 yıl geçmiş üstünden, zaman nasılda geçiyor
Bildirim topiğinde gördüklerinden sonra Teo Eki Görüntüle 2903333
Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin inşAllahHerkese selam.bugun buralara uğrayamadım. Hem cok yogun calisiyorum hemde bazi sıkıntılarım oldu. Ana kitabini okumaya devam ediyorum. Bu ay sonuna muhtemelen baska kitap okuyamam. Herkese bol okumalar diliyorum
Sizde çok tatlı bi insansınız bonus hanımcığımÇok iyi bi insansınız lemonles
Yardımın için sağol kuzucumSizde çok tatlı bi insansınız bonus hanımcığım
Ne demek kuzum her zamanYardımın için sağol kuzucum
Beğeneceğime eminim. Senin yorumuna güveniyorumUmarım beğenirsin:)
Doğadan çıktı zaten yeni kitabı ve onu çok istiyorum anlıyomusun calci
Doğanı boşver. Kapağı bile güzel değil. PK candırPuhh delirticekler beni dur orayada bakim bi sekme daha açarım nolucak
Doğanı boşver. Kapağı bile güzel değil. PK candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?