Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden bir tane daha yuppii
Geçmiş yıllarda Sinan Yağmur'un Hz. Ali ve Fatma, Hz. İbrahim ve Hacer, Hz. Yusuf ve Züleyha serisini almıştım. Farklı boyuttalar hayır seri bu yahu serii
Kitaplıkta durunca gözümü tırmalıyor diye en alt rafa koymuştum öyle kitapları
Seri de yapma bari

Kaybolan kitabı tarık tufanın bkm de 45 kitapyurdunda 33 bu nasıl fark
Oo bi Tarık Tufan okuru varmış burda.Bende gençlik yıllarımda radyoda düş vakitlerini dinlerdim bir kaç kitabını okumuslugumda var.Neredeyse 15 yıl geçmiş üstünden, zaman nasılda geçiyor

Çocuk istismarının tüm ülkede ne kadar yaygınlaştığını vurgulamak istedim sadece.Dunde parkta böyle bi vakaya şahit olunca haberde gördüğümu söyledim ,belli bi amaç yok yani .Yanlismi anlasildim

Yooo pedofili konusunda hepimiz duyarliyiz ama bunu yerli yersiz konusmuyoruz, mesela kitap kulubunde Siz hic burda turkiye’nin sorunlarinin konusuldugunu gordunuz mu? Ustelik pedofili konusunun p’si yok ortada, ya da birisi sormamis tunceli basil bir yer diye. Siz her akliniza geleni her akliniza geldigi yerde soyler misiniz hep boyle?

Konuyu kapatalım mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…