Kitaplıkta durunca gözümü tırmalıyor diye en alt rafa koymuştum öyle kitaplarıBenden bir tane daha yuppii
Geçmiş yıllarda Sinan Yağmur'un Hz. Ali ve Fatma, Hz. İbrahim ve Hacer, Hz. Yusuf ve Züleyha serisini almıştım. Farklı boyuttalarhayır seri bu yahu serii
O farklı boylar yüzünden kitaplığım düzene giremiyorBen de ona sinir oluyorum yaa. Takıntılıyım kiyap konusunda. Doğan Kitap zaten boyut boyut çıkarıyor ona ayrı gıcığım
Oo bi Tarık Tufan okuru varmış burda.Bende gençlik yıllarımda radyoda düş vakitlerini dinlerdim bir kaç kitabını okumuslugumda var.Neredeyse 15 yıl geçmiş üstünden, zaman nasılda geçiyorKaybolan kitabı tarık tufanın bkm de 45 kitapyurdunda 33 bu nasıl fark
Çocuk istismarının tüm ülkede ne kadar yaygınlaştığını vurgulamak istedim sadece.Dunde parkta böyle bi vakaya şahit olunca haberde gördüğümu söyledim ,belli bi amaç yok yani .Yanlismi anlasildimNe alaka simdi?
Yooo pedofili konusunda hepimiz duyarliyiz ama bunu yerli yersiz konusmuyoruz, mesela kitap kulubundeÇocuk istismarının tüm ülkede ne kadar yaygınlaştığını vurgulamak istedim sadece.Dunde parkta böyle bi vakaya şahit olunca haberde gördüğümu söyledim ,belli bi amaç yok yani .Yanlismi anlasildim
Çocuk istismarının tüm ülkede ne kadar yaygınlaştığını vurgulamak istedim sadece.Dunde parkta böyle bi vakaya şahit olunca haberde gördüğümu söyledim ,belli bi amaç yok yani .Yanlismi anlasildim
Konuyu kapatalım mı?Yooo pedofili konusunda hepimiz duyarliyiz ama bunu yerli yersiz konusmuyoruz, mesela kitap kulubundeSiz hic burda turkiye’nin sorunlarinin konusuldugunu gordunuz mu? Ustelik pedofili konusunun p’si yok ortada, ya da birisi sormamis tunceli basil bir yer diye. Siz her akliniza geleni her akliniza geldigi yerde soyler misiniz hep boyle?
TünaydınBağın Kaplıcası, İn Delikleri, Munzur Vadisi, Rabat Vadisi
Eki Görüntüle 2903243
Eki Görüntüle 2903244
Eki Görüntüle 2903245
Eki Görüntüle 2903246
Tunceli'den herkese günaydınlar
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
@Hypatia 00
öyle değil mi kaptanım
Çok teşekkür ederimGünaydın
Çok geçmiş olsun kukrim
Bildirim topiğinde gördüklerinden sonra Teo Eki Görüntüle 2903333
Bildirim gelmiyor oradan bana. Gidip baksam mıöyle değil mi kaptanım
heee bir bakBildirim gelmiyor oradan bana. Gidip baksam mı
Herkes coşmuşheee bir bak
Ben sizi düşündüğümden coşmadımHerkes coşmuşTeo biz bu birincilik 2022/ Haziran ve Temmuz'a erteleyelim bence
çok iyi fikir başganım, ya da sondan birinciliğe razı olayımHerkes coşmuşTeo biz bu birincilik işini 2022/ Haziran ve Temmuz'a erteleyelim bence
Daha toplu bildirim yapacak olanlar var asıl onlara bakın siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?