• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
images

Günaydın mutlu pazarlar herkese :halay::21:

@Nego
@JES
Mehfam Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Life light Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky Jawlensky
WOMAN WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
bir civciv annesi bir civciv annesi
@yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi MelodiminEsi
@Amanita
@Blacklight
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
Günaydın keyifli pazarlar dostlar🌸🌺

merak ettiklerim arasında bu da hatta alınacaklar listemde. nasıl ilerliyor 🤔
Ben At tutkunuyum, bu yüzden ben severek okuyorum😊
Bu kitapta da At'lar anlatılıyor. Onların sahiplerine olan sadakati, eğitimleri konu edilmiş. Siyah inci de bir at. Onun hayatı ve arkadaşları ile ettiği sohbetler güzel bir şekilde aktarılmış.

ben de genç bir doktorun anıları adlı kitaba başladım. aslında usta ile margaritayı okuyacaktım ama yazara alışayım diye buna gitti elim. çok güzel yorumlar okudum ve izledim kitap hakkında. bayağı heyecanlıyım 😄
Usta ve Margarita Ekim ayı ortak okuma olacak. İstersen o zaman beraber okuyalım

Ben At tutkunuyum, bu yüzden ben severek okuyorum😊
Bu kitapta da At'lar anlatılıyor. Onların sahiplerine olan sadakati, eğitimleri konu edilmiş. Siyah inci de bir at. Onun hayatı ve arkadaşları ile ettiği sohbetler güzel bir şekilde aktarılmış.
Savaş atını okumadıysan okumalısın🥰🥰

Herkese iyi oglenler😋 ben kendimi bu ara kitaplara veremiyorum. Cuma gunu de izne ayrilcam. Izinden dondugumde eski tempoma ulasabilirim umarim. Elimde ana kitabi var gitmeden onu bitircem. Kafam baska seylerle cok mesgul bu ara🙂 ama yinede az da olsa hergun okuma yapiyorum🤗

Merhaba, ben de katılabilir miyim okuma grubunuza? İkinci kez üniversite sınavına hazırlandığım için çok çok kitap okuyamıyorum ama okumalarım bir düzene girsin ve motivasyon olsun diye katılmak istiyorum kabul ederseniz🤗
Hoşgeldinnn🤗 şuan hangi kitabı okuyorsun?

Herkese iyi oglenler😋 ben kendimi bu ara kitaplara veremiyorum. Cuma gunu de izne ayrilcam. Izinden dondugumde eski tempoma ulasabilirim umarim. Elimde ana kitabi var gitmeden onu bitircem. Kafam baska seylerle cok mesgul bu ara🙂 ama yinede az da olsa hergun okuma yapiyorum🤗
Niye acaba :ıslık:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X