- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.157
- 698
Tanıştığımıza memnun oldunçok sanslısın kara mizahtan anlayan çok az kişi tanıdım hep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanıştığımıza memnun oldunçok sanslısın kara mizahtan anlayan çok az kişi tanıdım hep

bende calci ablamTanıştığımıza memnun oldun
bunların hepsini eylülde okuyacak mısın onu söyle banaElena Ferrante'nin bu serisinin dizisi çekilmiş. yıllar önce arkadaşım çok övmüştü oku demişti. 60 yıla yayılan bir hikayeyi anlatıyor.

Almadım ki dahaca. Bunların hiç biri bende yokbunların hepsini eylülde okuyacak mısın onu söyle bana

Ama bu yıl aldığım kitaplar 3 yılda ancak biter
 Ama bu yıl aldığım kitaplar 3 yılda ancak biter 
Ne iyi etmişsin Calcim teşekkür ederizFiikir olabilir belki. Yakın zamanda alacaklarımın listesi bunlar
ALACAK LİSTEM
1. İstanbul İstanbul - Burhan Sönmez
2. Kuzey - Burhan Sönmez
3. Don Quijote - Miguel De Cervantes
4. Moby Dick - Herman Melville
5. Murtaza - Orhan Kemal
6. Zaman Yeli - Gürsel Korat
7. Güvercine Ağıt - Gürsel Korat
8. Tol - Murat Uyurkulak
9. Beni Olağanüstü Akıllı Arkadaşım - Elena Ferrante
10. Yeni Soyadının Hikayesi - Elena Ferrante
11. Terk Edenler ve Kalanlar - Elena Ferrante
12. Kayıp Kızın Hikayesi - Elena Ferrante

En çok son 4 dikkatimi çekti diyecektim ki iç sesimi duymuşsun:) Hemen not aldım araştıracağım.Elena Ferrante'nin bu serisinin dizisi çekilmiş. yıllar önce arkadaşım çok övmüştü oku demişti. 60 yıla yayılan bir hikayeyi anlatıyor.
 Bi ince kitap okurum bugün ben
 Bi ince kitap okurum bugün ben
 Var mı bi önerin canım?
 Var mı bi önerin canım?Stefan Zweig kitaplarından biri olabilirNe iyi etmişsin Calcim teşekkür ederiz
En çok son 4 dikkatimi çekti diyecektim ki iç sesimi duymuşsun:) Hemen not aldım araştıracağım.
Bu arada bildirimimi yaptım ama bugün bitmiyormuş ağustosBi ince kitap okurum bugün ben
Var mı bi önerin canım?

Hepsini okudum tükettimStefan Zweig kitaplarından biri olabilir

Ay ince kitap okuyamıyorum ki benHepsini okudum tükettim
 mümkün olduğunca da almıyorum
 mümkün olduğunca da almıyorum üfff havaya bakAy ince kitap okuyamıyorum ki benmümkün olduğunca da almıyorum
 bin ince kitıp ıkıyımım
 bin ince kitıp ıkıyımım  
Ya içine giremiyorum kitabın. Tam giriyorum kitap bitiyorüfff havaya bakbin ince kitıp ıkıyımım

Ay ince kitap okuyamıyorum ki benmümkün olduğunca da almıyorum
 Ben de pdf okuyorum genelde, zaten kitaplar pahalı bide incelere aynı parayı verince üzülüyorum
 Ben de pdf okuyorum genelde, zaten kitaplar pahalı bide incelere aynı parayı verince üzülüyorum 
Teşekkür ederim canım, bitiriverdimKitaptan okudum canım ben geçen ay. İstersen kitaptan söylerim sayfa sayısını

Sanırım düşecekAman düşmesin de benim öyle oldu çünkü
 kvler geliyormuş haftaya, bir sayfa açabilirsem ne ala artık. Oysa oğlumu kreşe verecektim daha çok okurum diye umutlarım vardı
 kvler geliyormuş haftaya, bir sayfa açabilirsem ne ala artık. Oysa oğlumu kreşe verecektim daha çok okurum diye umutlarım vardı
Don kişot bana hedi gelmişti ama kısaltılmış olduğu için okumadım dahaFiikir olabilir belki. Yakın zamanda alacaklarımın listesi bunlar
ALACAK LİSTEM
1. İstanbul İstanbul - Burhan Sönmez
2. Kuzey - Burhan Sönmez
3. Don Quijote - Miguel De Cervantes
4. Moby Dick - Herman Melville
5. Murtaza - Orhan Kemal
6. Zaman Yeli - Gürsel Korat
7. Güvercine Ağıt - Gürsel Korat
8. Tol - Murat Uyurkulak
9. Beni Olağanüstü Akıllı Arkadaşım - Elena Ferrante
10. Yeni Soyadının Hikayesi - Elena Ferrante
11. Terk Edenler ve Kalanlar - Elena Ferrante
12. Kayıp Kızın Hikayesi - Elena Ferrante

Beğendin mi? Ben de çok tesirli olmadıTeşekkür ederim canım, bitiriverdim
Hoş geldiniz. İlk sayfayı okuduktan sonra istediğinizi sorabilirsinizMerhaba bu gruba bende dahil olmak istiyorum. Ne yapacağım neler yapıyorsunuz sistemi anlatırsanız sevinirim.