• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuyucakli yusuf bitti 💕 ic hesaplasmalarla dolu temiz bir dille yazilmis anadolu hikayesiydi bana gore.ben begendim🤗

Okurken durup düşünmeme sebep olan satirlar..

"Varlığı büyük boşlukları dolduracak mahiyette değildi; fakat yokluğu müthişti."

"Kendini halinden şikayet etmeye alıştırma! Ömrünün sonuna kadar dövünsen bu hayatın cefası tükenmez; kendine etmiş olursun."

"Kendi hayatında mevsimleri görmemiş bir insan, aynen elma gibi, hep yeşil kalacaktır."

"Dışarıdaki çekilecek gibi değil.
İçime kapanıp, bir dünya buluyorum!"

Son düzenleme:
Yeni kitabim H. G. Wells Dunyalar Savasi sayfa 58deyim. Wells bilimkurgunun Shakespeare' i olarak geciyor. Kitap yorumlari cok guzeldi merakla bekliyordum okumayi. Gercekten elimden zor biraktim. Kitap okurken kendimi film izliyormus gibi hissettim yarıda birakmak istemedim 🤩. Ama el mahkum saat gec oldu birakiyorum malesef. Herkese iyi geceler💕

Yeni kitabim H. G. Wells Dunyalar Savasi sayfa 58deyim. Wells bilimkurgunun Shakespeare' i olarak geciyor. Kitap yorumlari cok guzeldi merakla bekliyordum okumayi. Gercekten elimden zor biraktim. Kitap okurken kendimi film izliyormus gibi hissettim yarıda birakmak istemedim 🤩. Ama el mahkum saat gec oldu birakiyorum malesef. Herkese iyi geceler💕
Zaman Makinesi de onun du sanırım kitapları genel olarak çok güzel olduğu söyleniyor

Günaydın arkadaşlar
Günaydın herkese🙋 Dün Doğan Cuceloglu Var mısın kitabına başladım. 74 sayfa okudum, gorseniz ders çalışır gibi notlar alarak. Sanırım doğru bir zamanda girdi hayatıma 🥰
Ben de okudum çok güzel bir kitap. Doğan Cüceloğlu nun diğer kitapları da çok başarılı

1630906326300.webp

1630906417523.webp

1630906635651.webp

1630906686806.webp

ANTİGUA VE BARBUDA

Antigua ve Barbuda, Karayip Denizi ile Atlas Okyanusu arasında kuzeyden güneye art arada sıralı adalar topluluğu olan Küçük Antiller’de yer alan bir ada ülkesidir. Ülkeye ismini veren Antigua ve Barbuda adalarının yanı sıra birçok küçük adacıktan meydana gelmektedir. Nüfusu 80 binin üzerinde olan Antigua ve Barbuda’nın başkenti ve en büyük şehri, Antigua adasındaki St. John’s şehridir. Antigua ve Barbuda, tipik bir küçük Karayip destinasyonunun tüm özelliklerini taşımaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Antigua ve Barbuda’yı vizesiz olarak ziyaret edebilmektedirler. Antigua ve Barbuda’da para birimi olarak, Doğu Karayip Devletleri Örgütü üye olan Anguilla, Antigua ve Barbuda, Dominika, Grenada, Montserrat, Saint Kitts ve Nevis, Saint Lucia ve Saint Vincent ve Grenadinler’de de kullanılan Doğu Karayip Doları kullanılmaktadır. Ülkenin resmi dili İngilizcedir.

Yeni bir haftadan herkese günaydınlar,
Bu hafta bize güzel haberler ile gelsin inşallah ❤️

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
Nego Nego
Life light Life light
Bonus Bonus
WunderLost WunderLost
Oriana Oriana