• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar gerçekten bakamıyorum kitapta okuyamıyorum atın beni guruptan 🙈 bugün 3 saatlik bir İngilizce kursa başladım. Direksiyon dersi almaya devam kızım kreşe başlayacak yarın koşturanlarım çok düzen oturana kadar ben error vermezsem başlarım okumaya

Selam arkadaşlar gerçekten bakamıyorum kitapta okuyamıyorum atın beni guruptan 🙈 bugün 3 saatlik bir İngilizce kursa başladım. Direksiyon dersi almaya devam kızım kreşe başlayacak yarın koşturanlarım çok düzen oturana kadar ben error vermezsem başlarım okumaya
Selam canım. döndün mü evine?

Kendimin Çocuğu Olsaydım kitabı bitti.Kitabın ismindende anlasilacagi üzere kendimin çocuğu olsaydım bu davranışlarımin sonucunda bir cocuk olarak ne hisseder ve ne düşünürdum diye okura kendini sorgulama yolu açıyor.Cocuklarla nasil iletişim kurulması gerektiğini ve çocukların tepkilerinin altında yatan sebebleri ele almış. Minik hikayeler, bilmece ve tekerlemeler birde önder kişilerin güzel sözleride kitaba renk katmış.

Kendimin Çocuğu Olsaydım alıntıları

Oğlum- kızım diye değil de evladım diye yetiştirmiş olsalardı iki çocuklarını da, cinsiyetlerine göre misyonlar yuklemeselerdi ,belki de kendi kendilerine her zaman yetebilecek ve asla bağımlı olmayacaklardı baskalarina.

Çocuk, kafasının içi bilgi ile doldurulacak bir kap değildir ,istediginde açmasına yardım edilecek bir çiçektir.

Kendisiyle ilgilenen bir ana baba ile evinde okuyabilecek bol kitap bulunan bir cocuk ,yoksul sayılmaz.

Ideal terbiye çocuğu kabahatlerinden dolayı cezalandırmak değil, onu kabahat yapmaktan alıkoyacak bir seviyeye çıkarmaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X