- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.290
- 548
Geçmiş olsun teomyok kuzum baş ağrım var ve koronadan hatıra sırt ağrım çok hala. bu hafta doktora gideceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun teomyok kuzum baş ağrım var ve koronadan hatıra sırt ağrım çok hala. bu hafta doktora gideceğim
sağol canım benim. Belkide hastalığım ağustosta listeye girememekten olmuştur. Hadi vicdan yapınGeçmiş olsun teom![]()
Teocuğum çok geçmiş olsunyok kuzum baş ağrım var ve koronadan hatıra sırt ağrım çok hala. bu hafta doktora gideceğim
kuzu nazarlık ne okudum kiTeocuğum çok geçmiş olsun
Sana nazar mı değdi yoksa![]()
Okumadığım her şey benim için spolierKim ben, ben mi spolier vereceğim
İlk sayfalarda yaziiiiii. Spolier sayılmaz![]()
Çok vicdan yaptım bu ay okuyacaklarımı sana yazalımsağol canım benim. Belkide hastalığım ağustosta listeye girememekten olmuştur. Hadi vicdan yapın![]()
![]()
Yaa kıyamam sen iyi ol az okurum ben diyeceğim deee şimdiden olmuş 500 bilmem kaç sayfa tühhhsağol canım benim. Belkide hastalığım ağustosta listeye girememekten olmuştur. Hadi vicdan yapın![]()
![]()
teo buna bayıldıııııııOkumadığım her şey benim için spolier
Çok vicdan yaptım bu ay okuyacaklarımı sana yazalımTeo box
![]()
Geçmiş olsun canım benimyok kuzum baş ağrım var ve koronadan hatıra sırt ağrım çok hala. bu hafta doktora gideceğim
Selam canım. döndün mü evine?Selam arkadaşlar gerçekten bakamıyorum kitapta okuyamıyorum atın beni guruptanbugün 3 saatlik bir İngilizce kursa başladım. Direksiyon dersi almaya devam kızım kreşe başlayacak yarın koşturanlarım çok düzen oturana kadar ben error vermezsem başlarım okumaya
Benim de evde katlanmayı bekleyen çamaşırlarım varIyi aksamlar
2sepet camasir katladim (Ama yerlestirmedim)
Bir 30sayfa kitap okumak hedefim. Sonra su nankör ev isine kaldigim yerden devam![]()