- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
Şükürler olsun gözün aydın canımBen kitaplarımı cok ozledim☺yarin evime dönüyorum insallah.oglumu da anaokuluna gönderdim mi gelsin kitaplar gitsin kitaplar
Bu arada bugun minik tirtilimi ilk kez gorduk,kalp atislarini dinledik.cok sukur hersey yolunda
Kalbim sen de dimek istedin yaniYanlış anlamışsın bebeğim. Bu gözüm üzerinde anlamındaydı
Gözün aydın canım çok sevindimBen kitaplarımı cok ozledim☺yarin evime dönüyorum insallah.oglumu da anaokuluna gönderdim mi gelsin kitaplar gitsin kitaplar
Bu arada bugun minik tirtilimi ilk kez gorduk,kalp atislarini dinledik.cok sukur hersey yolunda
Tamam canım. Herkese uygunsa pazartesi konuşalım
Benim için uygun pazartesiye kadar bişey çıkarsa haber veririmTamam canım. Herkese uygunsa pazartesi konuşalımLife light Levaiz başka kim vardı?
Geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versinBu tropik aracılığıyla tanıdığım güzel dostlarım,
Evde dinleniyorum ve cuma günü MR çektireceğim
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
İyi ki varsınız
Gözünüz aydınBen kitaplarımı cok ozledim☺yarin evime dönüyorum insallah.oglumu da anaokuluna gönderdim mi gelsin kitaplar gitsin kitaplar
Benim için de uygun:)Tamam canım. Herkese uygunsa pazartesi konuşalımLife light Levaiz başka kim vardı?
Bana da uygunTamam canım. Herkese uygunsa pazartesi konuşalımLife light Levaiz başka kim vardı?
Bana da uyar dostlarımBana da uygun
Anammm çok ciciiiii,
Tabi tabi bilmez miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?