Bunu ulu orta yazmasaydın iyiydi. Bazılar ( C Capanin Gururu Teyom )duymasın sonraYaaa deme öylee
Misafirlerine sizin yüzünüzden kitap okuyamıyorum kafam şişti diyen insanım ben ahhaah
Geç uyanıyorum evet ama gece taaa 4 lere kadar okumadığımı kim söyleyebilir
100 lü sayfalardan bildiriyorum, çok iyiYeni kitabim Grigory Petrov/Beyaz Zambaklar Ulkesinde. Herkese iyi okumalar
Elbette canım yoğunluktan fırsat bulup başlarsam inşallahBakalım Nar Ağacı'nda benim takıldığım noktaya takılacak mısın sende? Bitirdiğinde yorumunu bekliyorum
Ya burda ilk defa basladigim kitaba iyi yorum aldim cok sevindim tesekkur ederim100 lü sayfalardan bildiriyorum, çok iyi
Rica ederim, keyifli okumalarYa burda ilk defa basladigim kitaba iyi yorum aldim cok sevindim tesekkur ederim
Tesekkur ederim canim sana daRica ederim, keyifli okumalar
Hellooo ladiesEki Görüntüle 2912919
Eki Görüntüle 2912920
Eki Görüntüle 2912922
Eki Görüntüle 2912923
Eki Görüntüle 2912924
Eki Görüntüle 2912925
Eki Görüntüle 2912926
ARNAVUTLUK
Güney Avrupa’da yer alan ülke; Yunanistan, Karadağ, Sırbistan ve Makedonya gibi ülkelerle komşu. Bu nedenle Arnavutluk’un Balkanlar turu kapsamında kısa süreli ziyaret edildiği de çok oluyor. Ancak bu güzel ülkeye sadece bir iki gün ayırmanın doğru olmadığını en baştan belirtelim. Hele de ülkenin batısında Adriyatik ve güneybatısında İyonya Denizi varken…
Nüfusun yarısından fazlasının kendini Müslüman olarak tanımladığı bu ülkede; Osmanlı etkileri hâlâ açıkça görülebiliyor. Bu bakımdan komşularından net bir biçimde ayrılan Arnavutluk; kaleler, kuleler, saraylar ve surlarla sizi geçmişe götürebilir. Osmanlı sınırlarının uzandığı yerleri gördüğünüzde şaşkınlık duyabilirsiniz.
Türkiye Cumhuriyeti ile geçmişten gelen güçlü bağlarını devam ettiren ülke; 90 günü aşmamak kaydıyla Türk vatandaşlarının vizesiz giriş yapabildiği ülkelerden biri. Ülkede halihazırda 4 bin civarında Türk vatandaşı ikamet ediyor. Dolayısıyla gezi öncesinde vize evraklarına dair koşuşturmanıza ve harcama yapmanıza da gerek olmayacak. Pasaportunuzun geçerlilik süresinin gezi tarihinden itibaren en az 6 ay sürmesi önemli
Günaydınlar herkese
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@anneshirley
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
Anna ile giriş yaptın biz ne yapalımYa burda ilk defa basladigim kitaba iyi yorum aldim cok sevindim tesekkur ederim
En baalanmayacak kitapla baslamisim amaAnna ile giriş yaptın biz ne yapalım
tam zamanında gelmişimYaaa deme öylee
Misafirlerine sizin yüzünüzden kitap okuyamıyorum kafam şişti diyen insanım ben ahhaah
Geç uyanıyorum evet ama gece taaa 4 lere kadar okumadığımı kim söyleyebilir
ben nazar edilecek konumda değilim, yanlış yoldasın
Yanlış anlamışsın bebeğim. Bu gözüm üzerinde anlamındaydıben nazar edilecek konumda değilim, yanlış yoldasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?