Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de artık bu şehire yerleşip kendi evimde oturmak istiyorum. kendime kütüphane calisma odası yapmak istiyorum
inşallah herkes gönlündeki eve yerleşir:)
Amin inşallah canım çocuk odalarından birini kitaplık ve çalışma odası yapacağım bende. Biraz bütçemi rahatlattıktan sonra tabi, şuan boğazıma kadar taksitteyim bir kaç ay kitap almam da imkansız

Benim de öyle denk geldi:) Ama Emily'nin kalemini bi tık daha sevdim diyebilirim:)
Zaten 3 kız kardeş arasında en başarısızı Charlotte imiş. Diğerlerine göre daha geç ünlü olmuş ve jane eyre’ye kadar kitaplarını yayınevleri basmamış. Anne bronte nin kaleminide sevmiştim ben.

Tamam odada okurum o zaman

her şartta okurum diyorsun yani
nazarlanacaklar listesine düştün teooooo

ayyy çok güzel olur teocum
kaç yıllık taksite battin

ben üçüncü kardeşi okumadım ama uğultulu tepeleri jane eyre den daha çok sevdim.
inşallah üçüncü kardeşin kitabını da alıp okumak istiyorum:)

İlk ve tek kitabıdır Uğultulu Tepeler değil mi Emily kardeşin?

Kitap seçmeye çalışıyorum. İlerideki okumalarım için Olasılıksız ya da Melekler ve Şeytanlar tarzı bir kitap önerebilir misiniz kızlar?
Melekler ve şeytanları sevdiysen dan brown’ın diğer kitaplarınıda seversin. Da vinci şifresi, cehennem,başlangıç ve en favorim kayıp sembol.tarihle ilgili bişeyler öğreniyim biraz komplo teorisi biraz sır birazda polisiye olsun dersen Ahmet Ümit istanbul hatırası, patasana, sultanı öldürmek de okuyabilirsin Olasılıksızı okumadım maalesef

Kitap seçmeye çalışıyorum. İlerideki okumalarım için Olasılıksız ya da Melekler ve Şeytanlar tarzı bir kitap önerebilir misiniz kızlar?

Kitabımı seçtim. Bu akşam başlıyorum.

Bu arada denk geldikçe Bütün Dünya dergilerini alırım. Nadir Kitap'ta 50'li yıllardan başlayarak eski sayıları var. Benim gibi sevenleri bakabilir.

Çok güzeller.

Da Vinci Şifresi ve Kayıp Sembol'ü okudum. Diğerlerine mutlaka bakacağım. Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…