- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Nerelere düştüm benFarklı branşlarda ölümüne kapışırlar
Amin inşallah canımben de artık bu şehire yerleşip kendi evimde oturmak istiyorum. kendime kütüphane calisma odası yapmak istiyorum
inşallah herkes gönlündeki eve yerleşir:)
İstesemde asamıyorum ki kenetlenmişsin kalbime ilmek ilmekKukrisim seni yerim yerim kıt diye kitlarim bak asma suratını
Benim de öyle denk geldi:) Ama Emily'nin kalemini bi tık daha sevdim diyebilirim:)Ben niye peş peşe bronte kardeşleri okuyorsam
Onun ruhuna benAman duymasın hassas ruhu incinir
Zaten 3 kız kardeş arasında en başarısızı Charlotte imiş. Diğerlerine göre daha geç ünlü olmuş ve jane eyre’ye kadar kitaplarını yayınevleri basmamış. Anne bronte nin kaleminide sevmiştim ben.Benim de öyle denk geldi:) Ama Emily'nin kalemini bi tık daha sevdim diyebilirim:)
Tamam odada okurum o zaman
Amin inşallah canımçocuk odalarından birini kitaplık ve çalışma odası yapacağım bende. Biraz bütçemi rahatlattıktan sonra tabi, şuan boğazıma kadar taksitteyim bir kaç ay kitap almam da imkansız
Zaten 3 kız kardeş arasında en başarısızı Charlotte imiş. Diğerlerine göre daha geç ünlü olmuş ve jane eyre’ye kadar kitaplarını yayınevleri basmamış. Anne bronte nin kaleminide sevmiştim ben.
Agnes Greyi okumuştum ben sevmiştimben üçüncü kardeşi okumadım ama uğultulu tepeleri jane eyre den daha çok sevdim.
inşallah üçüncü kardeşin kitabını da alıp okumak istiyorum:)
Agnes Greyi okumuştum ben sevmiştim
İlk ve tek kitabıdır Uğultulu Tepeler değil mi Emily kardeşin?Zaten 3 kız kardeş arasında en başarısızı Charlotte imiş. Diğerlerine göre daha geç ünlü olmuş ve jane eyre’ye kadar kitaplarını yayınevleri basmamış. Anne bronte nin kaleminide sevmiştim ben.
Dileklerin kabul olsun inşallah.ben de artık bu şehire yerleşip kendi evimde oturmak istiyorum. kendime kütüphane calisma odası yapmak istiyorum
inşallah herkes gönlündeki eve yerleşir:)
Bende 3-5 ay almasam iyi olur yeni alınca evdekilerde okunmuyoraaa ben de alayım onu
bu ay çok açıldım amaKasım aralık gibi kitap alabilcem galiba
Öyle biliyorum bende.diğerleri şiir kitabı sanırım.İlk ve tek kitabıdır Uğultulu Tepeler değil mi Emily kardeşin?
Melekler ve şeytanları sevdiysen dan brown’ın diğer kitaplarınıda seversin. Da vinci şifresi, cehennem,başlangıç ve en favorim kayıp sembol.tarihle ilgili bişeyler öğreniyim biraz komplo teorisi biraz sır birazda polisiye olsun dersen Ahmet Ümit istanbul hatırası, patasana, sultanı öldürmek de okuyabilirsin Olasılıksızı okumadım maalesefKitap seçmeye çalışıyorum. İlerideki okumalarım için Olasılıksız ya da Melekler ve Şeytanlar tarzı bir kitap önerebilir misiniz kızlar?
Kitap seçmeye çalışıyorum. İlerideki okumalarım için Olasılıksız ya da Melekler ve Şeytanlar tarzı bir kitap önerebilir misiniz kızlar?
Da Vinci Şifresi ve Kayıp Sembol'ü okudum. Diğerlerine mutlaka bakacağım. Teşekkür ederim.Melekler ve şeytanları sevdiysen dan brown’ın diğer kitaplarınıda seversin. Da vinci şifresi, cehennem,başlangıç ve en favorim kayıp sembol.tarihle ilgili bişeyler öğreniyim biraz komplo teorisi biraz sır birazda polisiye olsun dersen Ahmet Ümit istanbul hatırası, patasana, sultanı öldürmek de okuyabilirsin Olasılıksızı okumadım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?