Benimki 3 yıllık hasret yeter bence yabenim de 7 yıllık balkon hasretim var canım. Çok heves ediyorum da inşallah çok kitap okutur
Belki bebişin kısmeti yeni evedir. Taşıncaz nasıl olsa yormayın beni demiştiramin inşallah canım. Bu evde bir bebeğim olsun çok istedim, nasip olmadı. İnşallah yeni yerde olur. Bu arada 22 metrekare balkonu var, tam kitap okumalık
Balkonunu kıskanmadım kiamin inşallah canım. Bu evde bir bebeğim olsun çok istedim, nasip olmadı. İnşallah yeni yerde olur. Bu arada 22 metrekare balkonu var, tam kitap okumalık
Benim balkonum var uzun ama darİnşallah size şans getirir yeni ev teom
Ay hiçbişi kıskanmayabilirim ama balkonnnn
Biz İzmirliler balkonda yaşarız resmen ve evimde döt kadar bi balkon var
Tek sıra halinde de olsa oturursunuz calcimBenim balkonum var uzun ama dar
Sağ baştan say yapıyoruz hahahahTek sıra halinde de olsa oturursunuz calcim
Benim küçücükk minnacıkk
Annem geldiğinde zorla tek başına oturuyor inat edip ahahah
Ah evet çamaşır konusunu unutmuştum biraz da bu sebeple üzüleyimSağ baştan say yapıyoruz hahahah
Çamaşır için çok iyi oluyor. Bir onlara yaradı balkon
göçebilsek kıskan da daha bir yere gittiğim yokBalkonunu kıskanmadım ki
sağol canım benim. İnşallah öyle olrBelki bebişin kısmeti yeni evedir. Taşıncaz nasıl olsa yormayın beni demiştir
Ohh miss çayını kahveni al kitap oku
Amin canım inşallah. Böyle büyük balkonlu dubleks bi ev olsun istiyorumAh evet çamaşır konusunu unutmuştum biraz da bu sebeple üzüleyim
Calcim Allah gönlümüze göre evler nasip etsin inşallahh:)
Rabbim gönlüne göre versin canım. Küçük şehirlerde hayat biraz daha kolay oluyor, büyük şehirlere oranla.Amin canım inşallah. Böyle büyük balkonlu dubleks bi ev olsun istiyorum
Az kaldı taşınmam yakındır İstanbul'danRabbim gönlüne göre versin canım. Küçük şehirlerde hayat biraz daha kolay oluyor, büyük şehirlere oranla.
Gözün aydın olsun canım inşallah çabucak toparlanırsınız Allah analı babalı büyütsünSelam, nasılsınız? Çoktandır yazamıyorum. 6 Eylülde doğum yaptım. Sıkıntılı bir süreç oldu. Hem ameliyat esnasında, hem sonrasında.
O sebepledir ki biraz toparlanmak için zamana ihtiyacım var.
Herkese bol okumalı günler diliyorum
nereye doğru geleceksiniz canım belli miAz kaldı taşınmam yakındır İstanbul'dan
Götür beniii gittiğin yereeeAz kaldı taşınmam yakındır İstanbul'dan
Kafa nereye biz orayanereye doğru geleceksiniz canım belli mi
Küçük şehir güzel imkanlar kısıtlı olsada trafik yok o bile yetiyorKafa nereye biz oraya
Daha belli değil. yakın zamanda olacak bir durum da değil. Bakalım benimki düşünce. Eşime kalsa anında gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?