• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yazarın dört serilik kitabı. Yenilerde dizisi de çıktı.
Dizisinin ismi de aynı mı? Baya ünlüymüş ya bu seri ben niye ilk defa senden duydum? :D
milleti yoldan çıkarma :KK70:
Sen böyle diyince ben seriyi daha bir merak ettim :D
My brilliant friend ☺️ İlk sezonu izlemiştim
Nasıldı peki? Tavsiye eder misin😃
Catherine ‘e gıcık olan tek ben miyim🙄
Hangi kitabı okuyorsun?

Dizisinin ismi de aynı mı? Baya ünlüymüş ya bu seri ben niye ilk defa senden duydum? :KK70:

Sen böyle diyince ben seriyi daha bir merak ettim :KK70:

Hangi kitabı okuyorsun?
Ya nasıl ilk kez duyuyorsun. Bizim diğer topikte çok konuşuldu bu. Hatta bi üyenin adı buydu. :confused:

Dizisinin ismi de aynı mı? Baya ünlüymüş ya bu seri ben niye ilk defa senden duydum? :KK70:

Sen böyle diyince ben seriyi daha bir merak ettim :KK70:

Hangi kitabı okuyorsun?
İlk sezon güzeldi 8 bölümdü zaten. 2. Sezonu izlemedim. İlk okulda tanışan iki kızın hikayesi taban tabana zıtlar ama arkadaş oldular.aradan 50 -60 sene geçince kadınlardan biri hikayeyi yazmaya karar veriyor dizide öyle başlamıştı

Uğultulu tepeler okuyorum canım

Okumamayi aklımdan bile gecirirsem, her an alnıma ekrandan bir terlik gelecekmis gibi hissediyorum 🤨😂
Başkan 1984 teki tele ekran gibi birşeyle herkesi takip eder kitabı okutana kadar

Bak bu umut oldu bana 😊ama çok ağır bir yük yükledin artık bitirmemek ayıp olur :KK70:
Ama siz de eziyet etmişsiniz kitaba,2018den beri can cekişiyormuş elinizde o ferahfeza balkonunuzda bitirsenizde huzura erse ruhu.balkonunuzada nazar değdirmesek iyi :KK70:

Anacığım milletin diline düştüm 😂doğuda evleri böyük yapıyorlar benim suçum yok :KK14:
Ben de Hakkâri de çalıştım evler o kadar geniş ,güzel ve ferahtı ki,şimdi İstanbuldaki evimde çocuk odası bile oradaki banyodan küçük 🙁

Başkan 1984 teki tele ekran gibi birşeyle herkesi takip eder kitabı okutana kadar

Ama siz de eziyet etmişsiniz kitaba,2018den beri can cekişiyormuş elinizde o ferahfeza balkonunuzda bitirsenizde huzura erse ruhu.balkonunuzada nazar değdirmesek iyi :KK70:

Ben de Hakkâri de çalıştım evler o kadar geniş ,güzel ve ferahtı ki,şimdi İstanbuldaki evimde çocuk odası bile oradaki banyodan küçük 🙁
Yapabilecegine ben inandım şahsen🙄, nasılini sorgulamadim 🤣😂🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X