- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Sefan olsun teom ya. Al eline kahve, koy yanına Tutunamayanlar, yaslan peteğine. Hep okuyarak mi keyif yapılacakAnacığım milletin diline düştümdoğuda evleri böyük yapıyorlar benim suçum yok
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sefan olsun teom ya. Al eline kahve, koy yanına Tutunamayanlar, yaslan peteğine. Hep okuyarak mi keyif yapılacakAnacığım milletin diline düştümdoğuda evleri böyük yapıyorlar benim suçum yok
![]()
Kahve pek sevmiyorum çay içsem olur muSefan olsun teom ya. Al eline kahve, koy yanına Tutunamayanlar, yaslan peteğine. Hep okuyarak mi keyif yapılacak![]()
Su bile olurKahve pek sevmiyorum çay içsem olur mu![]()
Yine de milleti vicdan azabına sokup gitti hahahahNasıl olsa gidiyorum diye düşündü zaar düşman olmasınlar dedi amabak gece gece niye aklıma düşürdün şimdi anna yı ya ne gerek vardı atlamasına
![]()
Okumamayi aklımdan bile gecirirsem, her an alnıma ekrandan bir terlik gelecekmis gibi hissediyorum![]()
Dizisinin ismi de aynı mı? Baya ünlüymüş ya bu seri ben niye ilk defa senden duydum?Bu yazarın dört serilik kitabı. Yenilerde dizisi de çıktı.
Sen böyle diyince ben seriyi daha bir merak ettimmilleti yoldan çıkarma![]()
Nasıldı peki? Tavsiye eder misinMy brilliant friendİlk sezonu izlemiştim
Hangi kitabı okuyorsun?Catherine ‘e gıcık olan tek ben miyim![]()
Ya nasıl ilk kez duyuyorsun. Bizim diğer topikte çok konuşuldu bu. Hatta bi üyenin adı buydu.Dizisinin ismi de aynı mı? Baya ünlüymüş ya bu seri ben niye ilk defa senden duydum?
Sen böyle diyince ben seriyi daha bir merak ettim
Nasıldı peki? Tavsiye eder misin
Hangi kitabı okuyorsun?
İlk sezon güzeldi 8 bölümdü zaten. 2. Sezonu izlemedim. İlk okulda tanışan iki kızın hikayesi taban tabana zıtlar ama arkadaş oldular.aradan 50 -60 sene geçince kadınlardan biri hikayeyi yazmaya karar veriyor dizide öyle başlamıştıDizisinin ismi de aynı mı? Baya ünlüymüş ya bu seri ben niye ilk defa senden duydum?
Sen böyle diyince ben seriyi daha bir merak ettim
Nasıldı peki? Tavsiye eder misin
Hangi kitabı okuyorsun?
Başkan 1984 teki tele ekran gibi birşeyle herkesi takip eder kitabı okutana kadarOkumamayi aklımdan bile gecirirsem, her an alnıma ekrandan bir terlik gelecekmis gibi hissediyorum![]()
Ama siz de eziyet etmişsiniz kitaba,2018den beri can cekişiyormuş elinizde o ferahfeza balkonunuzda bitirsenizde huzura erse ruhu.balkonunuzada nazar değdirmesek iyiBak bu umut oldu banaama çok ağır bir yük yükledin artık bitirmemek ayıp olur
![]()
Ben de Hakkâri de çalıştım evler o kadar geniş ,güzel ve ferahtı ki,şimdi İstanbuldaki evimde çocuk odası bile oradaki banyodan küçükAnacığım milletin diline düştümdoğuda evleri böyük yapıyorlar benim suçum yok
![]()
Diğer topikYa nasıl ilk kez duyuyorsun. Bizim diğer topikte çok konuşuldu bu. Hatta bi üyenin adı buydu.![]()

BizDiğer topik![]()
Yapabilecegine ben inandım şahsenBaşkan 1984 teki tele ekran gibi birşeyle herkesi takip eder kitabı okutana kadar
Ama siz de eziyet etmişsiniz kitaba,2018den beri can cekişiyormuş elinizde o ferahfeza balkonunuzda bitirsenizde huzura erse ruhu.balkonunuzada nazar değdirmesek iyi
Ben de Hakkâri de çalıştım evler o kadar geniş ,güzel ve ferahtı ki,şimdi İstanbuldaki evimde çocuk odası bile oradaki banyodan küçük![]()
Ben bir dışlanmış, bir orselenmis vs hissetip içime kapanmıştımDiğer topik![]()
Yapabilecegine ben inandım şahsen, nasılini sorgulamadim
![]()
Rica ederimSu anda bu inanmislikla 1000 km koşarım, işte aradığım kanteşekkürler Calci
![]()
Geç gördüm ama ben de varımAkşamları müsait olanlarla kitaplar üzerine ufak oyunlar oynayalım mı?
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
@kahvesizasla91
Hello ben de okuduumdumBirileri TUTUNAMAYANLAR ı okumuş![]()