Nereye gidiyoruz
Napoli Serisi'ni okumaya. Sen, benNereye gidiyoruz
Günaydın beytiler
BEYAZ RUSYA
Beyaz Rusya (Belarus) Avrasya'nın merkezinde, Doğu Avrupa'da yer alır. Komşu ülkeleri kuzeydoğuda Rusya, kuzeybatıda Litvanya ve Letonya, güneyde Ukrayna, güneybatıda ise Polonya'dır. Büyüklük bakımından Beyaz Rusya dünyanın 83. ülkesidir. Ülkenin yüzölçümü 207,600 km²'dir. Denize bağlantısı olamayan Beyaz Rusya'da geniş düzlükler ve bataklıklar bulunmaktadır.
Beyaz Rusya, Eski Sovyetler Birliği ülkeleri arasında en gelişmiş sanayi ve tarım ülkelerinden birisiydi. Günümüzde de, trikotaj, deri ayakkabı gibi üretim alanlarında adından söz ettirmektedir.
Ülkenin Para birimi Beyaz Rusya Rublesidir.
JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
@leblebici
yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
@kahvesizasla91
Beyti ne allah kahretmesinGünaydın beytiler
Canım beyti çekti sabah sabah
Ülen sende de ne meraklıymışsın enerji emükletmeye az kendine gel modunu yüksek tut bu sabah uyanıp işe gitmedin işte bunu düşün mutlu olgünaynay
hava hiç güzel değil
enerjim emiklendi
Günaydınlar
BEYAZ RUSYA
Beyaz Rusya (Belarus) Avrasya'nın merkezinde, Doğu Avrupa'da yer alır. Komşu ülkeleri kuzeydoğuda Rusya, kuzeybatıda Litvanya ve Letonya, güneyde Ukrayna, güneybatıda ise Polonya'dır. Büyüklük bakımından Beyaz Rusya dünyanın 83. ülkesidir. Ülkenin yüzölçümü 207,600 km²'dir. Denize bağlantısı olamayan Beyaz Rusya'da geniş düzlükler ve bataklıklar bulunmaktadır.
Beyaz Rusya, Eski Sovyetler Birliği ülkeleri arasında en gelişmiş sanayi ve tarım ülkelerinden birisiydi. Günümüzde de, trikotaj, deri ayakkabı gibi üretim alanlarında adından söz ettirmektedir.
Ülkenin Para birimi Beyaz Rusya Rublesidir.
JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
@leblebici
yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
@kahvesizasla91
Ülen sende de ne meraklıymışsın enerji emükletmeye az kendine gel modunu yüksek tut bu sabah uyanıp işe gitmedin işte bunu düşün mutlu ol
Vay anasınıişe geldim bacım
28 ekim son gün
fdkşgkdflgkdş
şimdi anladın mı neden emüklendiğimi
Seni kıtlayasım geldi şuan ama kıtlanacak yer de yok ki anam fit bu hatunSen ben fark eder mi bebeyim
vay be biz senle bir zamanlar ne diziler ne erkekler ne pazular ne sahneler izlerdik. Yusuf atılgan Anayurt oteli haaaGünaydınlar
yusuf atılgan anayurt oteline başladım
%20 yağ fazlam varmış beybisuSeni kıtlayasım geldi şuan ama kıtlanacak yer de yok ki anam fit bu hatun
Vay anasınıtamam la o zaman la en azından 1.5 aya bitecek onu düşün
Ayrıca bu ne saçma iş istifa verdiysen max 15 gün çalışır çıkarsın
Calci kanki sana şuan birşey dedim anladın sen%20 yağ fazlam varmış beybisuKolestrolün çıkar dediler
He o zaman bilmiyorum. Neyse sık dişini az kaldı 28 Ekim’de party hard yapacağızaşkım 10 yıllık çalışanım, kanuni ihbar sürem 8 hafta :)
son 2 haftasını saldılar işte.
ben hala pazulu yiğidoları izliyorum hepsini aynı anda yapıp denge sağlıyorum teheheeeyvay be biz senle bir zamanlar ne diziler ne erkekler ne pazular ne sahneler izlerdik. Yusuf atılgan Anayurt oteli haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?