Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yazarın dört serilik kitabı. Yenilerde dizisi de çıktı.
Dizisinin ismi de aynı mı? Baya ünlüymüş ya bu seri ben niye ilk defa senden duydum?
milleti yoldan çıkarma
Sen böyle diyince ben seriyi daha bir merak ettim
My brilliant friend İlk sezonu izlemiştim
Nasıldı peki? Tavsiye eder misin
Catherine ‘e gıcık olan tek ben miyim
Hangi kitabı okuyorsun?

Dizisinin ismi de aynı mı? Baya ünlüymüş ya bu seri ben niye ilk defa senden duydum?

Hangi kitabı okuyorsun?
Ya nasıl ilk kez duyuyorsun. Bizim diğer topikte çok konuşuldu bu. Hatta bi üyenin adı buydu.

Hangi kitabı okuyorsun?
İlk sezon güzeldi 8 bölümdü zaten. 2. Sezonu izlemedim. İlk okulda tanışan iki kızın hikayesi taban tabana zıtlar ama arkadaş oldular.aradan 50 -60 sene geçince kadınlardan biri hikayeyi yazmaya karar veriyor dizide öyle başlamıştı

Uğultulu tepeler okuyorum canım

Okumamayi aklımdan bile gecirirsem, her an alnıma ekrandan bir terlik gelecekmis gibi hissediyorum
Başkan 1984 teki tele ekran gibi birşeyle herkesi takip eder kitabı okutana kadar

Bak bu umut oldu bana ama çok ağır bir yük yükledin artık bitirmemek ayıp olur
Ama siz de eziyet etmişsiniz kitaba,2018den beri can cekişiyormuş elinizde o ferahfeza balkonunuzda bitirsenizde huzura erse ruhu.balkonunuzada nazar değdirmesek iyi

Anacığım milletin diline düştüm doğuda evleri böyük yapıyorlar benim suçum yok
Ben de Hakkâri de çalıştım evler o kadar geniş ,güzel ve ferahtı ki,şimdi İstanbuldaki evimde çocuk odası bile oradaki banyodan küçük

Yapabilecegine ben inandım şahsen, nasılini sorgulamadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…