Ben de sosyal medyada denk geldim ilk böyle bir planlamaya, başta çok zahmetli görünmüştü gözüme ama bu senenin başında denedim, cidden işe yarıyorHarika
Bayılıyorum böyle planlamalara yazmalara:)
Benim de okuduklarımı yazdığım bir minik defterim var ama yeni yıla eşimin geçen akşam hediye ettiği harika defterime yazmaya başlayacağım
O uygulamayı ben de indirmiştim ama hiç bakmadım, sen işe yarıyor diyorsan bi kurcalayayım bakalım:)Kendim için de iyi oluyor. Kitabı hatırlamıyorum böylece. 1000k kullanıyorum o da baya işe yarıyor
Baya işe yarıyor. Alıntılarımı, incelemelerimi yazıyorum. Yıllık hedef koyuyorum. Bir de kütüphane mantığı olduğu için kaç kitap okuduğunu ne kadar sürede okuduğunu da hesaplıyorO uygulamayı ben de indirmiştim ama hiç bakmadım, sen işe yarıyor diyorsan bi kurcalayayım bakalım:)
Ben de sosyal medyada denk geldim ilk böyle bir planlamaya, başta çok zahmetli görünmüştü gözüme ama bu senenin başında denedim, cidden işe yarıyor
Tabi ben sürekliliği sağlayamayanlardanım
Bir tane de okuduklarımı listelemek için defter edineceğim, bir tane okuduğum kitaplarla ilgili notlarımı aldığım bir defter vardı ama onu doldurmaya pek üşendim
Ben de severek kullanıyorum. Kitap alırken yorumları etkili oluyor. Gerçi daha çok googreads uygulamasını dikkate alıyorum. 1000k puanlar hep yüksek oluyor.O uygulamayı ben de indirmiştim ama hiç bakmadım, sen işe yarıyor diyorsan bi kurcalayayım bakalım:)
Şükür canım iyiyiz bak ben de akşam oldu anca dönebildimİkindi olmuş ben ne diyeceğim şimdi:))
Nasılsınız canım
Bende çok merak ediyorum ama alıp okumaya cesaret edemedim hiçKitapları kurtaran kedi’ ye başlamayı düşünüyorum var mı okuyan
Şu an çok aradayımBende çok merak ediyorum ama alıp okumaya cesaret edemedim hiçmerakla bekliyorum yorumunu
O neKendim için de iyi oluyor. Kitabı hatırlamıyorum böylece. 1000k kullanıyorum o da baya işe yarıyor
1000k diye bir uygulama
Akıcı oldugundan eminiz o zamanŞu an çok aradayımçok merak ıyandıran bir kitap olmamasına rağmen çok akıcı anlamadan 80 e gelmişim .sadece çok mu ergen kitabı onu bilemedim. Bitirince tam yorumumu yaparım
Oyumu Notre Dame den yana kullanıyorumBende şimdi Karamazov Kardeşlere mi devam etsem yoksa Notre Dame ın Kamburu na mı başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?