At gibisin mi demek istedi bana acababen altı parça yoğun yaptırdım. üç tane üçlü üç tane ikili. yarın sana fotoğraf atayım.
direkt at kuyruğunu napcan bebisim ya.
150 tl verdim dikime. Yani nerdeyse bedavaya geldi bana
At gibisin mi demek istedi bana acaba
Yok ben zaten toplu saç kullanamıyorum kulağımı beğenmiyorum diye napcam kuyruğu
Foto bekliyorum canım yaptırırım ben de öyle uygunsa
Benim kuaför kesin tonla para der ama şansımı denerimahahaha çok hoşsun canim
akşam kesti ertesi gün öğlen aradı saç hazır diye.
süper hızlı kolay ve ucuz oldu benim için
yarın atarım canım
ahahaha çok hoşsun canim
akşam kesti ertesi gün öğlen aradı saç hazır diye.
süper hızlı kolay ve ucuz oldu benim için
yarın atarım canım
Benim kuaför kesin tonla para der ama şansımı denerim
Teşekkürler canımcım:)
Nasıl yani hmmmmLevaiz birbirinize yakınsınız siz
Sen bana o adamı direkt söyle bencebenimki iyi bi adam ya ben 300 400 e kadar gözden çıkarmıştım. konuşmuştuk da. ben sana direk fiyat veremem deyince eyvah demiştim. 150 deyince hönk oldum
saçları al kendin perukcuya götür dikim parası alırlar sadece. o da bir çözüm bak:)
Nasıl yani hmmmm
Sen bana o adamı direkt söyle bence
Sana msj atılmıyormuş canımo zaman direkt adres vereyim sana ben
aynen yarın söyleyim mi:)
İkiniz de Avrupa yakasındasınız hadi özele gidinNasıl yani hmmmm
Bi çay için mi diyorsunİkiniz de Avrupa yakasındasınız hadi özele gidin
Sana msj atılmıyormuş canım
Sen yazınca diyeceklerim var
Bi çay için mi diyorsun
O bir yürüme cümlesi bebişim ben de kahveciyimolmaz ben kahve severim
benim özelde konuşacağım kişinin kahve sevmesi gerekiyo
Allah daha iyi etsin ben de iyiyim teşekkür ederim canımÇok şükür iyim canım sen nasılsın
Gunaydinnn
Bulgaristan
Avrupa’nın en büyük 16. ülkesi olan Bulgaristan, 7.3 milyon nüfuslu bir Balkan ülkesi. Bulgaristan; Sırbistan, Makedonya, Romanya, Yunanistan ve Türkiye’ye komşu konumda bulunuyor. Aynı zamanda ülkenin en önemli ırmağı olan Tuna Nehri, Bulgaristan’ın kuzey komşusu Romanya ile aralarındaki sınırı da oluşturuyor. Başkent Sofya ile birlikte Filibe, Kırcaali, Mestanlı, Varna, Silistre ve Plevne de ülkenin en önemli şehirlerinden. Bulgaristan’da Bulgarca resmi dil olarak kabul edilse de Bulgar, Türk, Roman, Ermeni, Rus, Makedon, Ulah, Yunan, Ukraynalı, Yahudi ve Rumen olmak üzere 11 farklı etnik kökenden kişi yaşıyor. Kalabalık nüfusunun yaklaşık %90’ı Ortodoks Hristiyan olduğu için Bulgaristan da Ortodoks ülkeler arasında yer alıyor. Ülke, kültürel ve tarihi miraslarının yanı sıra altın sarısı kumsalları, Rila Dağı gibi göz alıcı dağları, zengin mutfağı ve bütçe dostu konaklama imkanlarıyla da dikkat çeken turizm destinasyonlarından biri olarak biliniyor.
Bulgaristan’ın tarihteki ilk sakinleri Traklarlar. MÖ 6. ve 3. yüzyılları arasında bu bölgede yaşamaya başlayan halk, önce Roma İmparatorluğu daha sonra ise Bizans İmparatorluğu egemenliğine girdi. Bizans İmparatorluğu’nun yıkılışı ve Osmanlı İmparatorluğu’nun yükselişiyle beraber Türkler Rumeli’ye yerleşti. Bu nedenle Bulgaristan da Osmanlı Devleti hakimiyetindeki yerlerden biri haline geldi. Ancak Osmanlı’nın gerileme döneminde ülkede bağımsızlık hareketleri başladı. 1908 yılında tam bağımsız çarlık olarak tanınan ülke, Georgi Dimitrov önderliğinde sosyalist rejime geçti. Doğu Bloğu’nun yıkılmasından sonra gelişme gösteren Bulgaristan 2007 yılında Avrupa Birliği ülkeleri arasına katıldı.
Günaydınlar Minnoşlar
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hedef60kgolmak
Bulgaristan
Avrupa’nın en büyük 16. ülkesi olan Bulgaristan, 7.3 milyon nüfuslu bir Balkan ülkesi. Bulgaristan; Sırbistan, Makedonya, Romanya, Yunanistan ve Türkiye’ye komşu konumda bulunuyor. Aynı zamanda ülkenin en önemli ırmağı olan Tuna Nehri, Bulgaristan’ın kuzey komşusu Romanya ile aralarındaki sınırı da oluşturuyor. Başkent Sofya ile birlikte Filibe, Kırcaali, Mestanlı, Varna, Silistre ve Plevne de ülkenin en önemli şehirlerinden. Bulgaristan’da Bulgarca resmi dil olarak kabul edilse de Bulgar, Türk, Roman, Ermeni, Rus, Makedon, Ulah, Yunan, Ukraynalı, Yahudi ve Rumen olmak üzere 11 farklı etnik kökenden kişi yaşıyor. Kalabalık nüfusunun yaklaşık %90’ı Ortodoks Hristiyan olduğu için Bulgaristan da Ortodoks ülkeler arasında yer alıyor. Ülke, kültürel ve tarihi miraslarının yanı sıra altın sarısı kumsalları, Rila Dağı gibi göz alıcı dağları, zengin mutfağı ve bütçe dostu konaklama imkanlarıyla da dikkat çeken turizm destinasyonlarından biri olarak biliniyor.
Bulgaristan’ın tarihteki ilk sakinleri Traklarlar. MÖ 6. ve 3. yüzyılları arasında bu bölgede yaşamaya başlayan halk, önce Roma İmparatorluğu daha sonra ise Bizans İmparatorluğu egemenliğine girdi. Bizans İmparatorluğu’nun yıkılışı ve Osmanlı İmparatorluğu’nun yükselişiyle beraber Türkler Rumeli’ye yerleşti. Bu nedenle Bulgaristan da Osmanlı Devleti hakimiyetindeki yerlerden biri haline geldi. Ancak Osmanlı’nın gerileme döneminde ülkede bağımsızlık hareketleri başladı. 1908 yılında tam bağımsız çarlık olarak tanınan ülke, Georgi Dimitrov önderliğinde sosyalist rejime geçti. Doğu Bloğu’nun yıkılmasından sonra gelişme gösteren Bulgaristan 2007 yılında Avrupa Birliği ülkeleri arasına katıldı.
Günaydınlar Minnoşlar
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hedef60kgolmak
Forrest kardeşliğigünaydın forrest
Bulgaristan
Günaydınlar Minnoşlar
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?