- 12 Haziran 2019
- 20.107
- 124.233
- 598
- 37
O uygulamada sadece yorumlar vardı değil mi canım, kitap indirilmiyordu?Ben de öyleyim anladığımı yazıya zor döküyorum. 1000k uygulaması kullanıyorum ben de. Çok faydalı oluyor kitap takibinde alıntılarla yorumlarda
Aynen yorum ve kitap takip programıO uygulamada sadece yorumlar vardı değil mi canım, kitap indirilmiyordu?
Kışlıkları hallettim ben coktanNe güzel ☺ çok şükür bende iyiyim. Kışlıkları çıkarıyorum heryer heryerde dedikleri yerdeyim.
İzmir de oturuyorum ben. Ne kışlıkları tam çıkarabiliyorum, ne de yazlıkları tam kaldırabiliyorum. Öyle araftayız her seneKışlıkları hallettim ben coktanburaya kis erken geldi havalar buzzz gerc hep sogukda, aksamlari kaloriferi de yakiyoruz
Kolay gelsin
Ahh guzel izmirİzmir de oturuyorum ben. Ne kışlıkları tam çıkarabiliyorum, ne de yazlıkları tam kaldırabiliyorum. Öyle araftayız her sene
Sağol canım
Kafam gibi dolaplar da karışıkAhh guzel izmir
Iste dolap ortaya karışık olmali sizin hep
1Kda da puanlayıp geçiyorum. Kitabı ya çok seversem ya da sevmezsem yorum yapıyorum. O yüzden hiç bir kitaba çöp diyemem hepsinde emek çok fazlaBen de öyleyim anladığımı yazıya zor döküyorum. 1000k uygulaması kullanıyorum ben de. Çok faydalı oluyor kitap takibinde alıntılarla yorumlarda
Ayyyy biri İzmir demişİzmir de oturuyorum ben. Ne kışlıkları tam çıkarabiliyorum, ne de yazlıkları tam kaldırabiliyorum. Öyle araftayız her sene
Sağol canım
Varım diyooouurEki Görüntüle 2925766
GGGÜÜÜÜNNNNAAAAYYYDDDDIIIINNNNLLLAAARRRR
Arkadaşların önerisiyle her cuma günü akşam19.00dan sonra, kitap yanında çay kahve su şeklinde fotoğraf paylaşımı yapacağız. Katılım mecburi değil ama katılmanızı isterim
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@_BuRc_
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
@kahvesizasla91
@hedef54kg
@Mistik hanim
Harika olur. Ben de Şık kitabını editleyeyim; ben kitabı beğendim. Sadeleştirilmiş Türkçesini okudum. Güzel bir sistem eleştirisi bence. Zaten Hüseyin Rahmi Gürpınarı çok severim ben yine beni yanıltmadı.Eki Görüntüle 2925766
GGGÜÜÜÜNNNNAAAAYYYDDDDIIIINNNNLLLAAARRRR
Arkadaşların önerisiyle her cuma günü akşam19.00dan sonra, kitap yanında çay kahve su şeklinde fotoğraf paylaşımı yapacağız. Katılım mecburi değil ama katılmanızı isterim
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@_BuRc_
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
@kahvesizasla91
@hedef54kg
@Mistik hanim
Gözlerim yaşardıC Calcifer Başkanım sözümü yerine getiriyorum:)
Yaklaşık 1 saattir yazıyorum ve yazarlarımızın alnından öpüyorum zor iş
Benimkiler özet yorum karışık oldu :)
MARTİN EDEN
Öncelikle kitap arkadasındaki açıklamaların okunması kitabı daha da güzelleştiriyor ve anlamlandırıyor asla pas geçmeyin:)
Martin eğitimsiz ve fakir bir denizciyken burjuva sınıfından bir kıza aşık olur ve ona layık olabilme mücadelesi başlar. Kendini geliştirmek için okumaya başlar ve içindeki yazma aşkını keşfeder. Kız da ona aşıktır ama bence öyle aşk olmazMartin'ciğim çok fazla düşüp kalkıyor arada pes ediyor gibi oluyor ama tam bir azim kralı bence
Sevdiği kadının bütün aşağı çekmelerine rağmen yazar olmak konusunda başarılı oluyor . Ama bu yola başlama sebebi olan aşk puff olmuştur. Martin Eden'in hikayesi ilk bakışta bir mücadele ve başarı hikayesi gibi görünüyor ama aslında bi kaybediş.
JANE EYRE
Öksüz kalmış Jane dayısının evinde yaşamaktadır ama klasik bir kötü yenge ona hayatı zehir eder ve yatılı bir okula gönderilir.
Zorlu bir eğitim hayatından geçen Jane mürebbiye olarak gittiği evin beyine aşık olur.
Ben bu aşkın anlatılış biçimlerini çok nasıl desem baygın buldum:)
Beyefendi de Jane'e aşıktır ve tamam mutlu mesut yaşlandılar diye devam etmez tabiki:)))
Jane'in drama dolu hayatı ona yeni sürprizlerle gelir. Kitabın sonunu da en iyi ; ağlarken gülen emoji tanımlar bence:)
UĞULTULU TEPELER
Kitabın adı uğursuz çocuk da olabilirmiş
Evin babasının kimsesiz bir çocuğu sahiplenir ve bu çocuk evin kızına hastalıklı bir şekilde aşık olur. Heathcliff kötü karakterli ve takıntılı bir aşıktır ve kavuşma yaşanmadığı için tam bir pisliğe dönüşür, gerçi hep pisliktir.
Aşk,intikam, hırs...
İnsanı geren bir kitap ama bir o kadar da sürükleyici:)
ÇÖL ÇİÇEĞİ
Ah Waris ah o kültürde dünyaya gelen tüm kız çocukları
Kitap Somali'de dünyaya gelen ve sonra bir model olan Waris'in otobiyografisi.
Kız çocuğu sünnetleri, açlık, susuzluk gibi insanın kalbini sızlatan gerçekler anlatılıyor.
Waris evlendirilmek üzereyken evini terk ediyor ve zor yollardan geçerek model oluyor. Daha sonra ülkesindeki kadınlar için bir şeyler yapmak istiyor.
Bizim kitapta okuduğumuz içimizi sızlatan gerçeklerin hala bir yerlerde devam ediyor olması çok üzücü.
NEW YORK ÜÇLEMESİ 3 - KİLİTLİ ODA-
Yazarın harika bir kurgu ile birbirine bağladığı 3 kitaptan sonuncusu. Hikayeler bir devamlılık gibi değil de puzzle gibi bağlanıyor:)
İki çocukluk arkadaşı; biri yazar olmak isterken diğeri hayatı sorguluyan bir karakter. Uzun yıllar görüşmezler ve bir kayıp hikayesi ile hayatları tekrar birbirine bağlanır.
Ve bize ilk kitaptaki soruların cevabını verir
SÖZDE KIZLAR
Yunan askerlerinin babasını alıkoyması ile İstanbul'a akrabalarının yanına gelen ve babasını arayan Mebrure kendini ahlak yoksunu bir grubun içinde bulur.
Bir Peyami Safa kitabı olarak dili tabiki sade değildi ama konu olarak akıcıydı:)
YANLIŞ OKUMALAR
Hiçbir kitabı anlamak ve özümsemek için bu kadar çabalamamıştım. Tamam kabul Umberto Eco zor okunan bir yazar fakat lisede Gülün Adı'nı okuduğuma göre bunu da okurum diye düşündüm:) Fakat kendileri benim için tam bir yanlış okuma oldu
Kitabın girişinde bahsedilen yapıtlara hakim değilseniz sürekli bu adam ne diyor diye okuyorsunuz kitabıBen başka bi zaman daha doğru bi şekilde okuyacağıma eminim:)
Gözlerim yaşardı
Valla çok güzel olmuş. İnceleyeceklerim varolmuş mu beğendin mi canım:)
Bundan sonra bitirir bitirmez yazacağım böyle toplu zormuş
Sardunya diyorum hele saksisini büyük tutarsan bir coşuyor ki balkon cennet gibi oluyo. Daha önce baktım ve taşınırken konsularima dağıttım. Hepsi de zaten gözümüz hep senin balkonfaydi dedi.Evinde çiçek bakan var mı? Ben çiçek bakımından zerre anlamam, bakımı kolay görüntüsü şık bir saksı çiçeği edinmek istiyorum da, bilgim yok amabunu sormak için konu mu açsam ya da, nereye açılır ki
Çiçek yetiştirmek terapi gibi geliyor insana,ben çok seviyorum çiçeklerimiEvinde çiçek bakan var mı? Ben çiçek bakımından zerre anlamam, bakımı kolay görüntüsü şık bir saksı çiçeği edinmek istiyorum da, bilgim yok amabunu sormak için konu mu açsam ya da, nereye açılır ki
Sardunya diyorum hele saksisini büyük tutarsan bir coşuyor ki balkon cennet gibi oluyo. Daha önce baktım ve taşınırken konsularima dağıttım. Hepsi de zaten gözümüz hep senin balkonfaydi dedi.
Teşekkür ederim, hepsini not alıyorum. Bu işi kıvırırsam alacağımÇiçek yetiştirmek terapi gibi geliyor insana,ben çok seviyorum çiçeklerimibakımı kolay ve şık olarak size Paşa kılıcı, areka, barış,kurdele çiçeği,bambu,singunyum çiçeklerini önerebilirim
Teşekkür ederim, hepsini not alıyorum. Bu işi kıvırırsam alacağım
Gençliğimde annem hep bana çiçekleri sulamamı söylerdi işe giderken ben de hep unuturdum, e tabi o da her akşam kızardı işten döndüğünde çiçeklerin sulanmadığını farkedinceo yüzden hep bir uzaktım çiçeklere
Akşam kızçeyle dışarı çıktık bu bebekleri aldık.
Eki Görüntüle 2925982
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?