Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de çok iyi değil. Amaç kitap hakkında kısa bilgi vermek ki belki başka biri o yoruma göre kitabı merak edip almak isteyebilir

Herkese afiyet olsun bas agrisindan kanepeye çakılı kaldim kendime puanim 1
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Şimdi daha iyisindir inşAllah canım

cnm başka kitaba başlamıştım çarşamba,onu ve kahvemi koycam birazdan

kuşumm merhaba seni stalklarken gördüm burayı, düzenli kitap okumaya ihtiyacım vardı belki faydası olur dedim birlikte
Hosgeldin canim iyi bir şeye vesile olmuşum sevindim yazmisim ama paylasmamasim dun

Kumarbaz

Genel olarak beğendim kitabı, çok da sürükleyici buldum. İki günde bitirip Eylül ayında bildirime dahil etme isteğimle de alakası olabilir mi bilmiyorum
Okumadan önce internette yaptığım ön araştırmada yazarın bu kitabı; kendi kumar borcunu ödemek için 25 günde yazdığına dair yorumlara denk geldim. Kitaptaki ana karakterde kendisini anlattığını söyleyenler de çokçaydı.
Başta kim nedir diye ayırt etmeye çalışırken kafam karıştı, hatta bazı ilişkileri kitap bittikten sonra bile konumlandıramadım. (Bi’ matmazel Blanche var mesela, napıyor bu kadın anlamadım)
Çılgın büyükanne bölümleri çok eğlenceliydi, en sevdiğim bölümlerdi.
Aşkı için kumar oynamaya başlayan bir adamın bu girişimden sonra aşkı ikinci plana itip hayatının merkezine kumarı alması ve devamında hayatını, değerlerini mahfedişi anlatılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…