• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler, benim cadı daha yatmadı geçemedim okumaya. Bu saatten sonra geçsem de ikinci sayfaya kalmadan uyurum😹

Hızlı okuma konusu geçmiş. Geçenlerde 3 günlük uzaktan gerçekleştirilen bir kursa katıldım ben. İkinci günde kızımın doğum günüydü derse katılamadım. Buna rağmen başlangıçta ve kurs bitiminde dakikada okuduğum kelime sayısı 100 civarı artmıştı. Ben şok 😹
Oturumlarda sürekli nefes-göz-dikkat egzersizleri yapmıştık. Gün içinde de aklıma geldikçe yapmıştım. Kurstan sonra devam edemedim ama, hoca mutlaka süreyi arttırarak devam ettirmemizi istemişti.
Aaa ne zaman gecmis hizli okuma konusu bak kacirmisim 🤭

Hizli okuma egitmen sertifikam var daha oncesinde ders veriyordum egitmen olarak sorular varsa alabilirim kizlar😇🤗

valla dişçi ücretleri coşmuş bence para bulduğun anda git :KK43:
dolara ve euro ya endeksli olunca vay babayın şarap çanağı oluyorsun
Bebe daha 22 günlük bırakacak kimse de yok bebeyle nasıl gideceğim diye erteleyip duruyorum 😕 fiyat hiç araştırmadım dediğin gibi uçmuştur eminim

Ya aslında günde 2-3 sayfa boş okuyabilirim. Günlük 10-15 dk lik egzersizler yapılsa. Okumaya geç başladım ve durmadan yeni kitap almak istiyorum🙈 Eee halihazırda kütüphane dolu 🤣😂🤣

Benim de o kadar çok okuyacak kitabım var ki☺️🤭 bir ara okumadığım kitap sayısı 100lerdeydi. Uzun zamandır almıyorum ama şuan patlamaya hazır bir bomba gibiyim😂 listemde 23 kitap var toplam tutar 644 liracık🙈
Online de iyi sonuç almışsın bence, şu malum bu konudaki çok ünlü arkadaşın verdiği online kurs yorumlarina da baktım hem iyi hem kötüydü yorumlar. Tabi onun istediği rakamda baya uçuk.

Yaparsın tabiki bence. Ben zaten şu kurgu ve kurgu dışı olayına çok anlam veremiyorum. Çünkü zaten insanlar romanlar için hızlı okuma yapmak ister yani kurgu için, eee kurguda da hızlı okuma yapmayacaksan ne anlamı kaldı 🤷🏻‍♀️
Nerde gördüğümü hatırlamıyorum ama şöyle bir şey vardı; mesela bir kaç sayfa belirle kitapta onu önce 4 dakika da oku, sonra aynı yeri 3 dakika da oku, sonra aynı yeri 2 dakika da, en son 1. Ya da sayfa sayısına göre minimum kaç olursa işte. Bunu her gün tekrarla diyor. İse yarayabilir

Çok güzelmiş bu yöntem bir ara deneyeyim. Eminin faydası olacaktır. Benim aldığım eğitmen romanlarını hızlı okuma yapmadan okuyorum demişti. İstediği tadı alamıyormuş. 🤷🏻‍♀️

İşte bir de denemek fazla maliyetli 🤣 pandemi öncesi, birebir 10 ders 600 vermiştim 🙈
Oyy oyy. Ben 20 küsura aldım online🤭
Aaa ne zaman gecmis hizli okuma konusu bak kacirmisim 🤭

Hizli okuma egitmen sertifikam var daha oncesinde ders veriyordum egitmen olarak sorular varsa alabilirim kizlar😇🤗
Biz istedik bir göz Allah verdi 2 göz 😍

☺️ Çoğu tavsiye edilen kitaplar ve gerçekten severek okudum. Bir yazarı sevince diğer kitaplarını da araştırıp aldım. Mesela Isabella Filliozat 🥰
Ben de mesleğim geregi okumaya calisiyorum o tarz kitapları. Çoğu cok fark yaratmasa da, aldığım ve ailelere onerdigim kisimlari da var. Bazilari tekrar niteliginde ya da cok fazla didaktik. Ama güzel detaylar da var 🥰

Nasıl hızlı okuruz 🤣
Nikinik Nikinik
Cok net bir soruydu 🤣
Roman okurken hizli okumak istiyorsan sadece goz kaslarini gelistirmek icin alistirma yapman yeterli onun disinda kullanılan yontemler okurken keyif almani engelleyebilir bence.

Cok net bir soruydu 🤣
Roman okurken hizli okumak istiyorsan sadece goz kaslarini gelistirmek icin alistirma yapman yeterli onun disinda kullanılan yontemler okurken keyif almani engelleyebilir bence.
Net olmayı severim 🤪
Göz kaslarımızı nasıl geliştiririz

Benim de o kadar çok okuyacak kitabım var ki☺️🤭 bir ara okumadığım kitap sayısı 100lerdeydi. Uzun zamandır almıyorum ama şuan patlamaya hazır bir bomba gibiyim😂 listemde 23 kitap var toplam tutar 644 liracık🙈

Çok güzelmiş bu yöntem bir ara deneyeyim. Eminin faydası olacaktır. Benim aldığım eğitmen romanlarını hızlı okuma yapmadan okuyorum demişti. İstediği tadı alamıyormuş. 🤷🏻‍♀️

Oyy oyy. Ben 20 küsura aldım online🤭

Biz istedik bir göz Allah verdi 2 göz 😍
Yok yok 20 değildir o🙈 yanlış yazdım de bana. De ki, Şener Şen gibi kosmayayim sokaklarda 🤣😂🤣

Net olmayı severim 🤪
Göz kaslarımızı nasıl geliştiririz
Canim benim ogrencilerime onerdigim mini akli goz ( bu isimle google a yazabilirsin) vardi bilgisayarda calisiliyor. Sayilar cikiyordu ekranda sabit bir noktaya bakarken sayilari gorup sonra yaziyordun. Hem programi calisanlarin geldigi seviyeler falan da cikiyordu. Bi nevi yaris oluyordu 🤭 hem calismasi eglenceli hem de goz kaslarini cok aciyor gorme alaninin kisa surede genisliyor bu da okumani hizlandiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X