• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gonderdigin link gayet faydali goz kaslari icin tesekkur ederiz 🤗

Kalemle takip etmek hizlandirir ama hemen satirin altina koymamalisin kalemi bir alt satirin yarisinda gibi tutmalisin ve cizmeye calisma sadece takip yap. Alt satirin yarisinda tutmamizin sebebi de biz fark etmesekte biz ust satiri okurken beynimiz alt satiri da algilar ve o satira geldiginde daha once gordugu icin daha hizli okuma gerceklesir. Ayrica dudaklar kipirdamamali hatta mumkun oldugunca ic okuma bile bastirilmalidir bunlar bizi yavaslatir.
Evet ya aslında bunların hepsine hakimim o kadar çok baktım ki dhshshs 🙈
Zaten bir dönem denedim sadece kalemi.
Beynin aslında kelime algılama kapasitesi çok fazlaymış ama işte biz o göz dengesini açısını -adına ne demek gerekirse artık- kuramadığımız için beyin senin gördüğünü okuduğunu alıp kalan boşluklar için kendine başka meşguliyetler bulurmuş, sen daha iyi bilirsin tabi bunları 💁🏻‍♀️
Bu da odak bozukluğuna mı sebep olur acaba, ya da odak bozukluğu mu buna sebep olur bilemedim 😏

Kullanmak demeyelim de bilgi paylaşımı diyelim fjdjdjd

Her türlü faydalı olur bence
Ben kalemle takibi bile denedim fhdhs 😁

Şey biraz fazla değil mi? Birazdan da fazla hatta 🙈
Günaydın canim🙋 Olmaz mı cookk fazla da, işte aklıma geleni yapiyorum🙈

Bunu okuyunca ben de çok şaşırdım. Biri yorumlara dini metinler de sayılıyor mu yazmıştı. Bana mantıklı geldi. Onlar da sayılıyorsa olabilir hindistan.
Bende bi yazardan dinlemiştim Türkiye için ölçülen ortalama yanlış demişti.
Mesela biri bi kitap alıyo onu komşusu alıyo okuyo kuzeni okuyo arkadaşı alıp okuyo ama kitabı satın almadıkları için az görünüyo demişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X